Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kinetik Elektronik Davul Gösterisi

E Drum

Kinetik Elektronik Davul Gösterisi Bir jiroskoptan esinlenildi. gösteri, birlikte olağanüstü bir deneyim yaratan birkaç unsuru bir araya getiriyor. Enstalasyon şeklini değiştirir ve davulcunun performans göstermesi için dinamik bir ortam yaratır. Edrum, ses ışığı ve boşluk arasındaki engeli ortadan kaldırır, her nota ışığa dönüşür.

Şarap Kadehi

30s

Şarap Kadehi Saara Korppi'nin 30s Şarap Kadehi özellikle beyaz şarap için tasarlanmıştır, ancak diğer içecekler için de kullanılabilir. Sıcak bir dükkanda eski cam üfleme teknikleri kullanılarak yapılmıştır, bu da her parçanın benzersiz olduğu anlamına gelir. Saara'nın amacı, her açıdan ilginç görünen ve sıvıyla doldurulduğunda ışığın farklı açılardan yansımasına olanak tanıyan ve içmeye ekstra keyif katan yüksek kaliteli cam tasarlamaktır. 30'ların Şarap Kadehi için ilham kaynağı, her ikisi de fincanın şeklini ve eğlenceyi paylaşan önceki 30'lu Konyak Cam tasarımından geliyor.

Halı

Hair of Umay

Halı UNESCO'nun Acil Saklama İhtiyaç Duyulan Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi tarafından korunan antik göçebe teknikte yapılan bu halı, degrade yün tonları ve hacimsel doku oluşturan ince el dikişi sayesinde yünden en iyi sonucu veriyor. Yüzde 100 el yapımı olan bu halı, doğal yün tonları ve soğan kabuğu ile boyanmış sarımsı ton kullanılarak yapılmıştır. Halının içinden geçen altın bir iplik, rüzgârda serbestçe akan saçları hatırlatıyor - göçebe tanrıça Umay'ın saçı - kadınların ve çocukların koruyucusu.

Kahve Makinesi

Lavazza Desea

Kahve Makinesi Espressodan otantik cappuccino veya latte'ye kadar İtalyan kahve kültürünün eksiksiz paketini sunmak için tasarlanmış samimi bir makine. Dokunmatik arayüz, seçimleri iki ayrı grupta düzenler - biri kahve ve diğeri süt için. İçecekler, sıcaklık ve süt köpüğü için artırma işlevleriyle kişiselleştirilebilir. Merkezde ışıklı simgelerle gerekli servis belirtilmiştir. Makine, özel bir cam kupa ile birlikte gelir ve Lavazza'nın biçim dilini kontrollü yüzey kaplaması, ince ayrıntılar ve renklere, malzemelere ve amfiye özel dikkat ile uygular. bitiş.

Kahve Makinesi

Lavazza Idola

Kahve Makinesi Evde uygun İtalyan espresso deneyimi arayan kahve severler için mükemmel bir çözüm. Akustik geri bildirimli dokunmaya duyarlı kullanıcı arayüzünde dört seçenek ve her zevke veya duruma uygun özel bir deneyim sunan bir sıcaklık artırma işlevi bulunur. Makine, eksik su, dolu bir kap veya ek ışıklı simgelerle kireç çözme gerekliliğini gösterir ve damlama tepsisi kolayca ayarlanabilir. Açık ruhu, kaliteli yüzey kaplaması ve sofistike detaylarıyla tasarım, Lavazza'nın yerleşik form dilinin bir evrimidir.

Espresso Makinesi

Lavazza Tiny

Espresso Makinesi Otantik İtalyan kahvesi deneyimini evinize getiren küçük, samimi bir espresso makinesi. Tasarım, temel biçimsel yapı taşlarından oluşan - neşeyle Akdeniz'dir - renkleri kutlar ve Lavazza'nın tasarım dilini yüzey ve detaylandırmada uygular. Ana kabuk tek parçadan yapılmıştır ve yumuşak ancak hassas bir şekilde kontrol edilen yüzeylere sahiptir. Ortadaki arma görsel bir yapı ekler ve önden desen genellikle Lavazza ürünlerinde bulunan yatay temayı tekrarlar.