Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Lamine Bambu Tabure

Kala

Lamine Bambu Tabure Kala, orta eksende geri çekilebilir bir mekanizmaya sahip lamine bambudan yapılmış bir tabure. Yağlı kağıt şemsiye yapısından ilham alan lamine bambu şerit, ısıyla pişirildi ve şekle bükülen ahşap kalıbın içinde kelepçe armatürü sadeliğini ve oryantal çekiciliğini gösteriyor. İlginç bir şekilde tasarlanan lamine bambu yapının esnekliği ve orta eksendeki geri çekilebilir mekanizma, Kala taburede otururken etkileşim bulacak, hafif ve yumuşak bir şekilde alçalacak ve Kala tabureden kalktığında tekrar konumuna yükselecektir. .

Nefes Eğitimi Oyunu

P Y Lung

Nefes Eğitimi Oyunu Her yaş için oyuncak benzeri bir cihaz tasarımıdır, böylece hava solumayı ve nefes vermeyi kontrol etmede farklı kontrol noktalarına sahip pistlerden geçmek için topu üfleyerek akciğer kapasitesini artırmak için düzenli nefes eğitiminden herkesin yararlanmasını sağlar. Parçalar çeşitli modüllerde, esnek ve değiştirilebilir. Nefes oluşturucuda tasarlanmış, kişinin solunum durumuna uyacak şekilde ayarlama sağlayan manyetik mekanizma yapısı.

Mobilya Takımı

ChuangHua Tracery

Mobilya Takımı ChuangHua Tracery, özü Çin pencere ızgarası deseni ChuangHua'dan esinlenen ev dekorasyonu, ticari alan, otel veya stüdyoya uygundur. Canlı kırmızımsı renkte sac metal bükme teknolojisi ve toz boya kaplamasının kullanılması, şenlikli görünümünü aydınlatan saf beyazla yola çıkarak onları sert, soğuk ve ağır metalik görüntüsünden kurtarıyor. Estetik olarak basit, temiz ve düzgün tasarlanmış yapısal şekli, lazer kesim oyma deseninden ışık geçtiğinde, etrafındaki duvara ve zemine yansıtılan gölge, bir güzellik görüntüsü sergiliyor.

Eğitici Öğrenme Oyuncağı

GrowForest

Eğitici Öğrenme Oyuncağı Çocukların karada yaşamın sürdürülebilir kalkınma hedeflerini, ormancılığın korunması, muhafazası ve restorasyonunu anlamalarına yardımcı olmak. Akasya, tütsü sediri, Tochigi, Tayvan köknar, kafur ağacı ve Asya köknarının Tayvan'daki yerli ağaç türleri ile aynı olan ağaçlar modeli. Ahşap dokusunun sıcak dokunuşu, her ağaç türünün eşsiz kokusu ve farklı ağaç türleri için rakım alanı. Resimli bir hikaye kitabı, çocukların orman koruma kavramı ile derinlere kök salmasına yardımcı olur, Tayvan ağaç türleri arasındaki farkları öğrenir, koruma ormanları kavramını resimli kitapla birlikte getirir.

Sürdürülebilirlik Çantası

Rhita

Sürdürülebilirlik Çantası Sürdürülebilirlik amacı için tasarlanmış montaj ve demontaj. Tasarlanan yenilikçi bir menteşe yapısı sistemi ile parçaların yüzde 70'i küçültüldü, sabitleme için tutkal veya perçin yoktu, iç astarda dikiş yapılmadı, bu da tamir edilmesini kolaylaştırdı ve yük hacminin yüzde 33'ü küçültüldü ve sonunda çantayı uzattı yaşam döngüsü. Kendi çantanızı özelleştirmek veya parça değiştirmek için tüm parçalar ayrı ayrı satın alınabilir, bavulun onarım merkezine iade edilmesi gerekmez, zamandan tasarruf sağlanır ve nakliye karbon ayak izini azaltır.

Dış Mekan Metalik Sandalye

Tomeo

Dış Mekan Metalik Sandalye 60'lı yıllarda vizyon sahibi tasarımcılar ilk plastik mobilyayı geliştirdi. Tasarımcıların yeteneği, maddenin çok yönlülüğüyle birleştiğinde vazgeçilmezliğine yol açtı. Hem tasarımcılar hem de tüketiciler ona bağımlı hale geldi. Bugün çevresel tehlikelerini biliyoruz. Yine de restoran terasları plastik sandalyelerle dolu. Bunun nedeni, piyasanın çok az alternatif sunmasıdır. Tasarım dünyası seyrek olarak çelik mobilya üreticileriyle dolu, hatta bazen 19. yüzyılın sonlarından kalma tasarımları yeniden yayınlıyor… İşte Tomeo'nun doğuşu: modern, hafif ve istiflenebilir bir çelik sandalye.