Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ofis Tasarımı

Sberbank

Ofis Tasarımı Bu projenin karmaşıklığı, çok sınırlı bir zaman dilimi içinde muazzam büyüklükte çevik bir işyeri tasarlamak ve ofis kullanıcılarının fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını her zaman tasarımın merkezinde tutmaktı. Yeni ofis tasarımı ile Sberbank, işyeri konseptini modernize etme yolunda ilk adımlarını attı. Yeni ofis tasarımı, personelin görevlerini en uygun çalışma ortamında yerine getirmesini sağlarken, Rusya ve Doğu Avrupa'nın önde gelen finans kurumu için yepyeni bir mimari kimlik kuruyor.

Ofis

HB Reavis London

Ofis IWBI'nin WELL Bina Standardına göre tasarlanan HB Reavis İngiltere'nin genel merkezi, departman silolarının parçalanmasını teşvik eden ve farklı ekipler arasında çalışmayı daha basit ve daha erişilebilir hale getiren proje tabanlı bir çalışmayı teşvik etmeyi amaçlıyor. WELL Bina Standardını takiben, işyeri tasarımı aynı zamanda hareketlilik eksikliği, kötü aydınlatma, kötü hava kalitesi, sınırlı yemek seçenekleri ve stres gibi modern ofislerle ilişkili sağlık sorunlarını ele almayı hedefliyor.

Tatil Evi

Chapel on the Hill

Tatil Evi İngiltere'nin kuzeyindeki harap Metodist şapeli, 40 yıldan fazla bir süredir terk edilmiş durumda kaldıktan sonra, 7 kişilik mutfaklı bir tatil evine dönüştürüldü. Mimarlar, şapeli gün ışığıyla dolu uyumlu ve rahat bir alana dönüştüren orijinal özellikleri - yüksek Gotik pencereler ve ana cemaat salonu - korudular. Bu 19. yüzyıl binası, inişli çıkışlı tepelerin ve güzel kırsalın panoramik manzarasını sunan kırsal bir İngiliz kırsalında yer almaktadır.

Ofis

Blossom

Ofis Bir ofis alanı olmasına rağmen farklı malzemelerin cesur bir kombinasyonunu kullanır ve yeşil bitki yapısı gün içerisinde bir perspektif duygusu verir. Tasarımcı yalnızca alan sağlar ve mekanın canlılığı, doğanın gücünü ve tasarımcının benzersiz tarzını kullanarak yine de sahibine bağlıdır! Ofis artık tek bir işlev değil, tasarım daha çeşitli ve insanlar ve çevre arasında farklı olanaklar yaratmak için geniş ve açık bir alanda kullanılacak.

Ofis

Dunyue

Ofis Sohbet sürecinde tasarımcılar, tasarımın sadece iç mekânın mekansal bölünmesine değil, aynı zamanda şehir / mekan / insanların birbirine bağlanmasına izin verdiler, böylece düşük anahtarlı ortam ve mekan şehir içinde çatışmasın, gündüz bir sokakta gizli cephe, gece. Sonra bir şehirde cam ışık kutusu olur.

Yemekhane

Elizabeth's Tree House

Yemekhane İyileşme sürecinde mimarinin rolünün bir kanıtı olan Elizabeth'in Ağaç Evi, Kildare'deki tedavi kampı için yeni bir yemek köşküdür. Ciddi hastalıklardan kurtulan çocuklara hizmet veren alan, bir meşe ormanının ortasında ahşap bir vaha oluşturuyor. Dinamik ancak işlevsel bir ahşap diyagrid sistemi, çevredeki göl ve ormanla diyalog oluşturan bir iç yemek alanı yaratan etkileyici bir çatı, geniş camlar ve renkli bir karaçam kaplaması içerir. Doğayla her düzeyde derin bağlantı, kullanıcının rahatını, rahatlamasını, iyileşmesini ve büyüsünü artırır.