Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Banyolarda Showroom

Agape

Banyolarda Showroom Sıradan sergileme alanından farklılaşmak için, bu alanı metanın güzelliğini vurgulayabilecek bir arka plan olarak tanımlıyoruz. Bu tanımla, metanın kendiliğinden parlayabileceği bir zaman aşaması yaratmak istiyoruz. Ayrıca bu boşlukta gösterilen her ürünün farklı zamandan yapıldığını göstermek için bir zaman ekseni oluşturuyoruz.

Uluslararası Okul

Gearing

Uluslararası Okul Uluslararası Debrecen Okulu'nun kavramsal daire şekli korumayı, birliği ve topluluğu simgelemektedir. Farklı işlevler, bağlı dişliler, bir yay üzerinde düzenlenmiş bir dizi üzerindeki pavyonlar gibi görünür. Alanın parçalanması, sınıflar arasında çeşitli topluluk alanları yaratır. Yeni mekan deneyimi ve doğanın sürekli varlığı, öğrencilerin yaratıcı düşünmelerine ve fikirlerini ortaya koymalarına yardımcı olur. Tesis dışı eğitim bahçelerine ve ormana giden yollar, yapılı ve doğal çevre arasında heyecan verici bir geçiş yaratan daire konseptini tamamlar.

Özel Konut

House L019

Özel Konut Bütün evde basit ama sofistike bir malzeme ve renk konsepti kullanıldı. Beyaz duvarlar, ahşap meşe zeminler ve banyolar ve bacalar için yerel Kireçtaşı. Kesinlikle hazırlanmış detaylandırma, hassas bir lüks atmosferi yaratır. Tam olarak oluşturulmuş manzaralar, serbestçe yüzen L şeklindeki yaşam alanını belirler.

Ofis

Studio Atelier11

Ofis Bina, orijinal geometrik formun en güçlü görsel görüntüsüne sahip bir "üçgene" dayanıyordu. Yüksek bir yerden aşağıya bakarsanız, toplam beş farklı üçgen görebilirsiniz. Farklı boyutlardaki üçgenlerin kombinasyonu, "insan" ve "doğa" nın buluştukları bir yer olarak rol oynadığı anlamına gelir.

Konut Evi

Tei

Konut Evi Yamaç arazilerinin çoğunu oluşturan, emekli olduktan sonra rahat bir yaşamın, alışılmış bir şekilde istikrarlı bir tasarımla gerçekleşmesi büyük beğeni topladı. Zengin bir ortam almak için. Ama bu sefer villa mimarisi değil, kişisel konut. Sonra ilk olarak planın tamamında mantıksızlık olmaksızın olağan hayatı rahat geçirebileceği üzerine bir yapı oluşturmaya başladık.

Iç Ortak Alanlar

Highpark Suites

Iç Ortak Alanlar Highpark Suites Ortak Alanları, kentsel Gen-Y yaşam tarzlarının yeşil yaşam, iş, eğlence ve toplumla kusursuz entegrasyonunu keşfeder. Büyüleyici lobilerden heykelsi gökyüzü kortlarına, etkinlik salonlarına ve eğlenceli toplantı odalarına kadar bu eğlence alanları, sakinlerin evlerinin bir uzantısı olarak kullanmaları için tasarlanmıştır. Sorunsuz iç mekan dış mekan yaşamından, esneklikten, etkileşimli anlardan ve kentsel renk ve doku paletinden ilham alan MIL Design, sınırları zorlayarak her alanın sakinleri ve tropikal ortamı göz önünde bulundurduğu benzersiz, sürdürülebilir ve bütünsel bir topluluk yarattı