Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kore Sağlıklı Gıda

Darin

Kore Sağlıklı Gıda Darin, modern insanları Kore'nin geleneksel sağlıklı gıda ürünlerine isteksizlikten kurtarmak için tasarlandı ve geleneksel Kore sağlıklı gıda dükkanları tarafından kullanılan tasarımsız görüntülerin aksine, paketleri modern insanların hassasiyetlerine ulaştırmada basit, grafik netliği sunuyor. . Tüm tasarımlar, yorgun 20'li ve 30'lu yaşlara canlılık ve sağlık sağlama hedefini görselleştiren kan dolaşımı motiflerinden yapılmıştır.

3D Animasyon

Alignment to Air

3D Animasyon Yaratıcı harf animasyonuna gelince Jin, A alfabesiyle başladı. Konsept adımına gelince, oldukça aktif ama aynı zamanda organize olan felsefesine yansıyan daha dinç ruh hallerini görmeye çalıştı. Yol boyunca, bu projenin başlığı olan havaya uyum sağlamak gibi bir şekilde fikrini tamamen destekleyen çelişkili sözcükler buldu. Bunu akılda tutarak, animasyon ilk kelimede daha kesin ve hassas anlar sunar. Öte yandan, bu son mektubu tezahür ettirmek için oldukça esnek ve gevşek bir titreşimle sonuçlanır.

Web Tasarımı Ve Ux

Si Me Quiero

Web Tasarımı Ve Ux Sí, Me Quiero web sitesi kişinin kendisi olmaya yardımcı olan bir alandır. Projeyi gerçekleştirmek için mülakatlar yapılmalı ve kadınlarla ilgili sosyal ve kültürel bağlamın araştırılması gerekiyordu; toplumdaki ve kendisiyle olan yansıması. Web'in bir eşlik olacağı ve kendini sevmesine yardımcı olacak bir yaklaşımla yürütüleceği sonucuna varıldı. Tasarımda, müşteri tarafından yayınlanan kitabın markasının renklerine, belirli eylemlere dikkat çekmek için kırmızı kontrastlar kullanılarak nötr tonlar ile sadelik yansıtılmıştır. İlham, yapılandırmacılık sanatından geldi.

Şarap Etiket Tasarımı

314 Pi

Şarap Etiket Tasarımı Şarap tadımı ile deney yapmak, yeni yollara ve farklı aromalara yol açan hiç bitmeyen bir süreçtir. Sonsuz pi dizisi, sonuncusunu bilmeden sonsuz ondalık sayıları olan irrasyonel sayı, sülfitsiz bu şarapların ismine ilham kaynağı oldu. Tasarım, 3,14 şarap serisinin özelliklerini resim veya grafik arasına gizlemek yerine ön plana çıkarmayı hedefliyor. Minimalist ve basit bir yaklaşımı izleyen etiket, Oenologist'in defterinde görülebilen bu doğal şarapların yalnızca gerçek özelliklerini gösterir.

Kitap

ZhuZi Art

Kitap Nanjing Zhuzi Sanat Müzesi tarafından geleneksel Çin kaligrafisi ve resim koleksiyonuna ait eserlerin bir dizi kitap baskısı yayınlandı. Uzun tarihi ve zarif tekniği ile geleneksel Çin resimleri ve kaligrafisi, son derece sanatsal ve pratik çekiciliğiyle çok değerlidir. Koleksiyonu tasarlarken, tutarlı bir duygusallık yaratmak ve eskizdeki boş alanı vurgulamak için soyut şekiller, renkler ve çizgiler kullanıldı. Zahmetsiz, geleneksel resim ve kaligrafi üsluplarındaki sanatçılarla örtüşüyor.

Fotoğrafçılık

The Japanese Forest

Fotoğrafçılık Japon Ormanı, Japon dini perspektifinden alınmıştır. Japon eski dinlerinden biri Animizm'dir. Animizm, insan olmayan yaratıkların, natürmortın (mineraller, eserler vb.) Ve görünmeyen şeylerin de bir niyeti olduğu inancıdır. Fotoğrafçılık buna benzer. Masaru Eguchi, konuyla ilgili duygu uyandıran bir şey çekiyor. Ağaçlar, otlar ve mineraller yaşamın iradesini hissediyor. Ve doğada uzun süre kalan baraj gibi eserler bile iradeyi hissediyor. Tıpkı el değmemiş doğayı gördüğünüz gibi gelecek bugünkü manzarayı görecek.