Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Şarap Kutusu

Essenzza

Şarap Kutusu Şarabın tasarımı, menşe ülkesi ve şehir büyük ilgi gördü. Minyatür ve geleneksel resimlerde ara. Değerli motifler, hedefe ulaşmak için bunun geleneksel lüks şarap şişesi tasarımının çok etkili olduğu anlamına geldiğini ortaya çıkardı. Tasarımda kullanılan motif, arabesk, İran Vernikli resminden alınan bu motifler. Tasarım, özgün ve yaratıcı tasarımlar oluşturmaya çalışır ve içsel bir anlam taşıyan tasarım yaratmaya ve önemli bir mesaj taşımaya çalışır.

Meyve Suyu Paketleme

Pure

Meyve Suyu Paketleme Pure Juice konseptinin temeli duygusal bir unsurdur. Geliştirilen adlandırma ve tasarım konsepti, müşterinin duygu ve duygularına yöneliktir, kişiyi ihtiyaç duyulan rafın hemen yanında durdurma ve diğer birçok markanın arasından seçmesini sağlama amacına hizmet eder. Ambalaj, meyve şeklini andıran bir cam şişeye doğrudan basılan renkli desenler olan meyve özlerinin etkilerini ifade etmektedir. Doğal ürünlerin imajını görsel olarak vurgular.

Sanat Enstalasyonu

Pretty Little Things

Sanat Enstalasyonu Pretty Little Things, tıbbi araştırma dünyasını ve mikroskop altında görülen karmaşık görüntüleri keşfediyor ve bunları canlı bir fluro renk paletinin patlamaları aracılığıyla modern soyut desenlerle yeniden yorumluyor. 250 metreden uzun, 40'tan fazla ayrı sanat eseri ile araştırmanın güzelliğini halkın gözüne sunan büyük ölçekli bir enstalasyondur.

Yerleştirme

The Reflection Room

Yerleştirme Çin Kültüründe iyi talihi simgeleyen kırmızı renginden ilham alan The Reflection Room, sonsuz bir alan yaratmak için tamamen kırmızı aynalardan yaratılmış mekansal bir deneyim. İçeride tipografi, izleyiciyi Çin Yeni Yılının ana değerlerinden her birine bağlama rolünü oynuyor ve insanları geçen yıl ve önümüzdeki yıl hakkında düşünmeye teşvik ediyor.

Olay Aktivasyonu

Home

Olay Aktivasyonu Ev, kişinin kişisel evinin nostaljisini kucaklar ve eski ile yeninin bir birleşimidir. Vintage 1960 resimleri arka duvarı kaplıyor, küçük kişisel hatıralar ekran boyunca dağılmış durumda. Bu şeyler bir araya gelerek, tek bir hikaye olarak bir araya getirilmiş bir dizi halinde iç içe geçmiştir ve izleyicinin durduğu yerde beklemede bir mesaj ortaya çıkarır.

Sanat Enstalasyonu

The Future Sees You

Sanat Enstalasyonu The Future Sees You, dünyanızın geleceğin düşünürleri, yenilikçileri, tasarımcıları ve sanatçıları olan genç yaratıcı yetişkin tarafından benimsenen iyimserliğin güzelliğini sunuyor. 5 seviyenin üzerindeki 30 pencereden yansıtılan dinamik bir görsel hikaye, gözler canlı bir renk spektrumuyla parlıyor ve bazen geceye güvenle bakarken kalabalığı takip ediyor gibi görünüyor. Bu gözlerle geleceği, düşünürü, yenilikçiyi, tasarımcıyı ve sanatçıyı, dünyayı değiştirecek yarının yaratıcılarını görüyorlar.