Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yön Bulma Sistemi

Airport Bremen

Yön Bulma Sistemi Yüksek kontrastlı modern bir tasarım ve net bir bilgi Hirarchie, yeni sistemi diğerlerinden ayırıyor. Oryantasyon sistemi hızlı işliyor ve havalimanının sağladığı hizmet kalitesine olumlu katkı sağlayacak. Yeni bir yazı tipi kullanımının yanında en önemli araç, ayırt edici bir ok öğesi, farklı, yüksek kontrastlı renklerin tanıtılmasıdır. Özellikle iyi görünürlük, okunabilirlik ve engelsiz bilgi kaydı gibi işlevsel ve psikolojik yönler üzerineydi. Modern, optimize edilmiş LED aydınlatmalı yeni alüminyum kasalar kullanılır. Tabela kuleleri eklendi.

Ambalaj Kavramı

Faberlic Supplements

Ambalaj Kavramı Modern dünyada insanlar sürekli olarak dış olumsuz faktörlerin agresif etkilerine maruz kalmaktadır. Kötü ekoloji, megalopolislerdeki yoğun yaşam ritmi veya stres vücutta artan yüklere neden olur. Vücudun işlevsel durumunu normalleştirmek ve iyileştirmek için takviyeler kullanılır. Bu projenin ana metaforu, takviyeleri kullanarak bir kişinin refahını iyileştirmenin diyagramı haline geldi. Ayrıca, ana grafik öğesi, marka adının ilk harfi olan F harfinin şeklini tekrarlar.

Sanat

Metamorphosis

Sanat Saha, Tokyo'nun eteklerindeki Keihin Sanayi bölgesindedir. Ağır sanayi fabrikalarının bacalarından sürekli olarak yükselen duman, kirlilik ve materyalizm gibi olumsuz bir imaj tasvir edebilir. Ancak fotoğraflar, fabrikaların işlevsel güzelliğini tasvir eden farklı yönlerine odaklandı. Gün boyunca borular ve yapılar çizgiler ve dokularla geometrik desenler oluşturur ve yıpranmış tesislerdeki ölçek, bir haysiyet havası yaratır. Tesisler geceleri 80'lerin bilimkurgu filmlerininkine benzeyen gizemli bir kozmik kaleye dönüşür.

Sergi Afişi

Optics and Chromatics

Sergi Afişi Optik ve Kromatik başlığı, renklerin doğası üzerine Goethe ve Newton arasındaki tartışmaya atıfta bulunur. Bu tartışma, iki harf biçimli kompozisyonun çatışmasıyla temsil edilir: biri hesaplanmış, geometrik, keskin hatlarla, diğeri ise renkli gölgelerin izlenimci oyununa dayanır. 2014 yılında bu tasarım Pantone Plus Serisi Sanatçı Kapakları için kapak görevi gördü.

Eğlence

Free Estonian

Eğlence Bu eşsiz sanat eserinde Olga Raag, otomobilin 1973'te üretildiği yıldan itibaren Estonya gazetelerini kullandı. Milli Kütüphane'deki sarı gazeteler, projede kullanılmak üzere fotoğraflandı, temizlendi, ayarlandı ve düzenlendi. Nihai sonuç, otomobillerde kullanılan 12 yıl süren özel malzemeye basıldı ve uygulaması 24 saat sürdü. Özgür Estonya, insanları pozitif enerji ve nostaljik, çocukluk duyguları ile çevreleyen, dikkat çeken bir otomobildir. Herkesin merakını ve katılımını davet ediyor.

Kuru Çay Paketleme

SARISTI

Kuru Çay Paketleme Tasarım, canlı renklere sahip silindirik bir kaptır. Renk ve şekillerin yenilikçi ve aydınlatıcı kullanımı, SARISTI'nin bitkisel infüzyonlarını yansıtan uyumlu bir tasarım yaratır. Tasarımımızı farklı kılan, kuru çay paketlemesine modern bir dokunuş katabilme becerimizdir. Ambalajda kullanılan hayvanlar, insanların sıklıkla yaşadığı duyguları ve koşulları temsil eder. Örneğin Flamingo kuşları aşkı, Panda ayısı rahatlamayı temsil eder.