Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çiçek Standı

Eyes

Çiçek Standı Gözler, tüm durumlar için bir çiçek standıdır. Oval gövde, Tabiat Ana'da her zaman harika şeyler arayan insan gözleri gibi düzensiz açıklıklara sahip altın varaklıdır. Stand bir filozof gibi davranıyor. Doğal güzelliğe değer verir ve siz onu aydınlatmadan önce veya sonra tüm dünyayı sizin için gösterir.

Masaüstü Interaktif Ekran Standı

Ubiquitous Stand

Masaüstü Interaktif Ekran Standı Bu her yerde bulunan masaüstü standı, insanlarla hayalleriyle etkileşim kurmak için tasarlanmıştır. Delikler düzenlenmiş ve çeşitli yönlerden kendi desenine asimile olan çiçekler, lolipoplar veya öznelerle takviye edilmiştir. Krom kaplı yüzey, görüntülenen konulara yansıtır ve tonları değiştirir ve insanlar onunla etkileşime girer.

Maske

Billy Julie

Maske Bu tasarım, mikro ifadeden ilham almıştır. Tasarımcı, Billy ve Julie'yi iki tür çoklu kişilik için seçer. Karmaşık elemanlar, bölümlere sahip dolaşık bir eğriye dayalı olarak, merdiven benzeri bir geometrinin yönelimlerinin parametrik ayarlanmasıyla oluşturulur. Arayüz ve tercüman olarak bu maske, insanların kendi vicdanlarını incelemelerini sağlamak için oluşturulmuştur.

Makyaj Asistanı

Eyelash Stand

Makyaj Asistanı Bu tasarım, bir kirpik metaforunu keşfediyor. Tasarımcı, kirpiklerin kişisel bir beklenti arayışı olduğunu düşünüyor. Bir yaşam ikonu ya da performansın minyatür bir aşaması olarak bir kirpik standı yaratır. Bu stand, kirpiklerin uygulamadan önce veya sonra geçici olarak sabitlenerek sabah veya yatmadan önce anımsatan bir taahhüdü simgeliyor. Kirpik standı, kişisel günlük maceraya önemsiz bir şeyin ne katkıda bulunduğunu ezberlemenin bir yoludur.

Tema Kurulumu

Dancing Cubes

Tema Kurulumu Bu tasarım, modüllere göre görüntülenen konuyla etkileşime girer. Bu tema standı, altı veya daha fazla küpü üç dikey yönde büyütülmüş bir birime bağlamak için kendiliğinden genişleyen bir mekanizma ile tasarlanmıştır. Çentikli serbest form konfigürasyonu, bağlantıyı birbirine geçmiş dans eden insanlara benzer hale getirir. Küçük deliklerin düzenlenmesi, doğrusal parçalara sahip denek için bir konaklama yapısı oluşturur.

Kurumsal Kimlik

film festival

Kurumsal Kimlik Küba'daki Avrupa Film Festivali'nin ikinci baskısının sloganı "Sinema, ahoy" idi. Kültürleri birbirine bağlamanın bir yolu olarak seyahate odaklanan bir tasarım konseptinin parçasıdır. Tasarım, Avrupa'dan Havana'ya giden filmlerle dolu bir yolcu gemisinin yolculuğunu çağrıştırıyor. Festival davetiyelerinin ve biletlerinin tasarımı, günümüzde dünyanın dört bir yanındaki gezginler tarafından kullanılan pasaportlar ve biniş kartlarından esinlenmiştir. Filmlerde seyahat etme fikri, halkı kültürel alışverişlere açık ve meraklı olmaya teşvik ediyor.