Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kristal Işık Heykeli

Grain and Fire Portal

Kristal Işık Heykeli Ahşap ve kuvars kristalinden oluşan bu organik ışık heykelinde, eski Tik ağacından elde edilen sürdürülebilir kaynaklı ahşap kullanılmaktadır. Onlarca yıldır güneş, rüzgar ve yağmurla yıpranmış olan ahşap daha sonra elle şekillendirilir, zımparalanır, yakılır ve LED aydınlatmayı tutmak ve doğal bir difüzör olarak kuvars kristallerini kullanmak için bir kapta bitirilir. Her heykelde% 100 doğal, değiştirilmemiş kuvars kristalleri kullanılmıştır ve yaklaşık 280 milyon yıllıktır. Koruma ve zıt renk için ateş kullanma Shou Sugi Ban yöntemi dahil olmak üzere çeşitli ahşap kaplama teknikleri kullanılmaktadır.

Mobil Uygulama

DeafUP

Mobil Uygulama DeafUP, Doğu Avrupa'daki işitme engelliler için eğitim ve mesleki deneyimin önemini tetikliyor. İşitme uzmanlarının ve sağır öğrencilerin bir araya gelip işbirliği yapabileceği bir ortam yaratırlar. Birlikte çalışmak, sağır insanları daha aktif olmaları, yeteneklerini geliştirmeleri, yeni beceriler öğrenmeleri ve fark yaratmaları için güçlendirmenin ve motive etmenin doğal bir yolu olacaktır.

Web Sitesi

Tailor Made Fragrance

Web Sitesi Tailor Made Fragrance, koku, cilt bakımı, renkli kozmetik ve ev koku sektörleri için birincil ambalaj geliştirme ve üretiminde uzmanlaşmış bir İtalyan şirketinin deneyiminden doğmuştur. Webgriffe'nin rolü, Marka Bilinirliğini destekleyen bir çözüm tasarlayarak müşteri İş Stratejisini desteklemekti ve yeni İş Birimi'nin lansmanı, kullanıcıların benzersiz ve tamamen özelleştirilmiş parfümlerini yaratmalarına, geniş bir endüstriyel büyüme sürecinin ilk adımını ve B2B teklifinin segmentasyonu.

Bira Etiketi

Carnetel

Bira Etiketi Art Nouveau tarzında bir bira etiketi tasarımı. Bira etiketi ayrıca demleme süreci hakkında birçok ayrıntı içerir. Tasarım ayrıca iki farklı şişeye de uyar. Bu, tasarımı yüzde 100 ekrana ve yüzde 70 boyutuna yazdırarak kolayca yapılabilir. Etiket, her şişenin benzersiz bir doldurma numarası almasını sağlayan bir veri tabanına bağlıdır.

Marka Kimliği

BlackDrop

Marka Kimliği Bu kişisel bir Marka Stratejisi ve Kimliği Projesi. BlackDrop, kahve satan ve dağıtan bir mağaza ve marka zinciridir. BlackDrop, başlangıçta kişisel serbest çalışan yaratıcı işin tonunu ve yaratıcı yönünü belirlemek için geliştirilmiş kişisel bir projedir. Bu Marka Kimliği, Aleks'i başlangıç topluluğunda güvenilir bir marka danışmanı olarak konumlandırmak amacıyla oluşturulmuştur. BlackDrop, zamansız, tanınabilir, sektör lideri bir marka olmayı hedefleyen kaygan, çağdaş, şeffaf bir başlangıç markasını temsil eder.

Fotoğraf Serisi

U15

Fotoğraf Serisi Sanatçıların projesi, kolektif hayal gücünde bulunan doğal unsurlarla bir ilişki oluşturmak için U15 binasının özelliklerinden yararlanıyor. Renkleri ve şekilleri olarak bina yapısından ve parçalarından yararlanarak, Çin Taş Ormanı, Amerikan Şeytan Kulesi gibi daha özel yerleri şelaleler, nehirler ve kayalık yamaçlar gibi genel doğal simgeler olarak uyandırmaya çalışıyorlar. Her resimde farklı bir yorum sağlamak için sanatçılar binayı farklı açı ve perspektifler kullanarak minimalist bir yaklaşımla keşfediyorlar.