Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Fotoğraf Serisi

U15

Fotoğraf Serisi Sanatçıların projesi, kolektif hayal gücünde bulunan doğal unsurlarla bir ilişki oluşturmak için U15 binasının özelliklerinden yararlanıyor. Renkleri ve şekilleri olarak bina yapısından ve parçalarından yararlanarak, Çin Taş Ormanı, Amerikan Şeytan Kulesi gibi daha özel yerleri şelaleler, nehirler ve kayalık yamaçlar gibi genel doğal simgeler olarak uyandırmaya çalışıyorlar. Her resimde farklı bir yorum sağlamak için sanatçılar binayı farklı açı ve perspektifler kullanarak minimalist bir yaklaşımla keşfediyorlar.

Web Sitesi

Travel

Web Sitesi Tasarım, kullanıcı deneyimini gereksiz bilgilerle aşırı yüklememek için minimalist bir tarz kullandı. Seyahat endüstrisinde minimalist bir tarz kullanmak da çok zordur, çünkü basit ve net bir tasarıma paralel olarak, kullanıcının seyahatiyle ilgili eksiksiz bilgi alması gerekir ve bunu birleştirmek kolay değildir.

Markalaşma Ve Paketleme

Leman Jewelry

Markalaşma Ve Paketleme Leman Jewelry yeni kimliğine görsel çözüm, lüksü, zarif ancak sofistike ve minimal hissi ortaya çıkarmak için tamamen yeni bir sistemdi. Leman'ın çalışma sürecinden, haute couture tasarım hizmetinden ilham alan yeni logo, bir yıldız sembolü veya ışıltı sembolünü çevreleyen tüm elmas şekillerini işleyerek, sofistike bir sembol yaratarak ve aynı zamanda elmasın parlayan etkisini yansıtıyor. Ardından, tüm yeni marka görsel unsurlarının lükslüğünü vurgulamak ve zenginleştirmek için tüm yardımcı malzemeler yüksek kaliteli detaylarla üretildi.

Müzik Öneri Hizmeti

Musiac

Müzik Öneri Hizmeti Musiac, kullanıcıları için kesin seçenekler bulmak için proaktif katılımı kullanan bir müzikal öneri motorudur. Algoritma otokrasisine meydan okumak için alternatif arayüzler önermeyi amaçlamaktadır. Bilgi filtreleme, kaçınılmaz bir arama yaklaşımı haline geldi. Bununla birlikte, yankı odası efektleri yaratır ve tercihlerini titizlikle takip ederek kullanıcıların konfor bölgelerini kısıtlar. Kullanıcılar pasif hale gelir ve makinenin sağladığı seçenekleri sorgulamayı bırakır. Seçenekleri gözden geçirmek için zaman harcamak, büyük biyo-maliyeti artırabilir, ancak anlamlı bir deneyim yaratan çabadır.

Likör

GuJingGong

Likör Halkın aktardığı kültürel hikayeler ambalaj üzerinde sunuluyor ve ejderha içme kalıpları titizlikle çiziliyor. Ejderhaya Çin'de saygı duyulur ve hayırlılığı sembolize eder. Resimde Ejderha içmeye çıkıyor. Şarap tarafından çekildiği için, şarap şişesinin etrafında dolaşarak, Gujing haraç şarabı efsanesini doğrulayan Xiangyun, saray, dağ ve nehir gibi geleneksel unsurlar ekliyor. Kutuyu açtıktan sonra, kutunun açıldıktan sonra genel görüntü efektine sahip olması için resimli bir karton kağıt katmanı olacaktır.

Yön Bulma Sistemi

Airport Bremen

Yön Bulma Sistemi Yüksek kontrastlı modern bir tasarım ve net bir bilgi Hirarchie, yeni sistemi diğerlerinden ayırıyor. Oryantasyon sistemi hızlı işliyor ve havalimanının sağladığı hizmet kalitesine olumlu katkı sağlayacak. Yeni bir yazı tipi kullanımının yanında en önemli araç, ayırt edici bir ok öğesi, farklı, yüksek kontrastlı renklerin tanıtılmasıdır. Özellikle iyi görünürlük, okunabilirlik ve engelsiz bilgi kaydı gibi işlevsel ve psikolojik yönler üzerineydi. Modern, optimize edilmiş LED aydınlatmalı yeni alüminyum kasalar kullanılır. Tabela kuleleri eklendi.