Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Dokunsal Kumaş

Textile Braille

Dokunsal Kumaş Endüstriyel evrensel jakar tekstili, kör insanlar için bir tercüman olarak düşünüldü. Bu kumaş iyi gören kişiler tarafından okunabilir ve görme güçlüğü çekmeye başlayan veya görme sorunu yaşayan körlere yardım etmek için tasarlanmıştır; Braille sistemini dostça ve yaygın bir malzeme ile öğrenmek için: kumaş. Alfabe, sayılar ve noktalama işaretlerini içerir. Hiçbir renk eklenmedi. Işık algılamama prensibi olarak gri skala üzerinde bir üründür. Sosyal anlamı olan ve ticari tekstillerin ötesine geçen bir projedir.

Kadın Giyim Koleksiyonu

The Hostess

Kadın Giyim Koleksiyonu Daria Zhiliaeva'nın lisansüstü koleksiyonu kadınlık ve erkeklik, güç ve kırılganlık ile ilgilidir. Koleksiyonun ilham kaynağı Rus edebiyatından eski bir peri masalından geliyor. Bakır Dağın Hostesleri, eski bir Rus masalından madencilerin sihirli bir hamisi. Bu koleksiyonda, madenci üniformalarından ve Rus ulusal kostümünün zarif ciltlerinden ilham alan düz çizgilerin güzel evliliğini görebilirsiniz. Takım üyeleri: Daria Zhiliaeva (tasarımcı), Anastasiia Zhiliaeva (tasarımcı asistanı), Ekaterina Anzylova (fotoğrafçı)

Dönüştürülebilir Ceket

Eco Furs

Dönüştürülebilir Ceket 7'si 1 arada olabilecek ceket, benzersiz, ekolojik ve fonksiyonel günlük gardırop seçen yoğun kariyer hanımlarından ilham alıyor. İçinde eski ama yine modaya uygun, elle dikilmiş İskandinav Rya Halı tekstil modern bir şekilde yeniden yorumlanıyor, bu da performansları açısından kürk gibi donatılmış yünlü giysilerle sonuçlanıyor. Aradaki fark ayrıntıda, hayvan ve çevre dostu. Yıllar boyunca, Eco Kürkler, bu paltonun ve diğer yeni parçaların niteliklerinin mükemmelliğe ulaşmasına yardımcı olan farklı Avrupa kış iklimlerinde test edildi.

Elmas Yüzük

The Great Goddess Isida

Elmas Yüzük Isida, büyüleyici bir görünüm yaratmak için parmağınızın üzerine kayan 14K altın bir yüzük. Isida halkasının cephesi elmas, ametist, sitrin, tsavorite, topaz gibi benzersiz unsurlarla süslenmiştir ve beyaz ve sarı altınla tamamlanmıştır. Her parçanın kendine özgü bir malzemesi vardır, bu onu türünün tek örneği yapar. Ek olarak, dilimlenmiş değerli taşlar üzerindeki düz cam benzeri cephe, çeşitli ortamlarda farklı ışık ışınlarını yansıtarak halkaya özel bir karakter ekler.

Yüzük

Moon Curve

Yüzük Doğal dünya, düzen ve kaos arasında denge kurarken sürekli hareket halindedir. Aynı gerilimden iyi bir tasarım yaratılır. Güç, güzellik ve dinamizm nitelikleri, sanatçının yaratma eylemi sırasında bu karşıtlara açık kalabilmesinden kaynaklanmaktadır. Bitmiş parça, sanatçının yaptığı sayısız seçimin toplamıdır. Tüm düşünce ve hisler, sert ve soğuk işlerle sonuçlanırken, tüm hisler ve hiçbir kontrol, kendini ifade etmeyen işleri verir. İkisinin iç içe geçmesi, yaşam dansının kendisinin bir ifadesi olacaktır.

Yüzük

Doppio

Yüzük Bu, mistik doğanın heyecan verici bir mücevheri. Spiral şeklindeki "Doppio", erkeklerin zamanını simgeleyen iki yönde seyahat eder: geçmişleri ve geleceği. Dünya tarihi boyunca insan ruhunun erdemlerinin gelişimini temsil eden gümüş ve altını taşır.