Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yapısal Halka

Spatial

Yapısal Halka Tasarım, druzy'nin hem taş hem de metal çerçeve yapısına vurgu yapacak şekilde tutulduğu metal bir çerçeve yapısı içeriyor. Yapı oldukça açık ve taşın tasarımın yıldızı olmasını sağlıyor. Düzensiz formda druzy ve yapıyı bir arada tutan metal toplar tasarıma biraz yumuşaklık katıyor. Cesur, sinirli ve giyilebilir.

Giysi Tasarımı

Sidharth kumar

Giysi Tasarımı NS GAIA, benzersiz tasarım ve kumaş teknikleri açısından zengin olan Yeni Delhi menşeli çağdaş bir kadın giyim markasıdır. Marka, bilinçli üretimin ve bisiklet ve geri dönüşüm gibi her şeyin büyük bir savunucusudur. Bu faktörün önemi, NS GAIA'da Doğa ve Sürdürülebilirlik anlamına gelen 'N' ve 'S' adlandırma sütunlarında yansıtılmaktadır. NS GAIA'nın yaklaşımı "az çoktur". Etiket, çevresel etkinin minimum olmasını sağlayarak yavaş moda hareketinde aktif bir rol oynar.

Küpe

Van Gogh

Küpe Van Gogh tarafından boyanmış Çiçekte Badem Ağacı'ndan ilham alan küpeler. Dalların inceliği, tıpkı dallar gibi rüzgarla sallanan hassas Cartier tipi zincirlerle yeniden üretilir. Neredeyse beyazdan daha yoğun pembeye kadar farklı değerli taşların çeşitli tonları, çiçeklerin tonlarını temsil eder. Çiçek açan çiçek kümesi, farklı kesme taşlarla temsil edilir. 18 ayar altın, pembe elmas, morganit, pembe safir ve pembe turmalinlerden yapılmıştır. Parlak ve dokulu kaplama. Son derece hafif ve mükemmel uyum. Bu, baharın bir mücevher şeklinde gelişidir.

Çanta

Qwerty Elemental

Çanta Tıpkı daktiloların tasarım evrimi, oldukça karmaşık bir görsel formdan temiz çizgili, basit geometrik forma dönüşümü gösterdiği gibi, Qwerty-elemental güç, simetri ve sadeliğin somutlaşmış halidir. Çeşitli ustaların ürettiği yapısal çelik parçalar, çantaya mimari bir görünüm kazandıran ürünün ayırt edici görsel özellikleridir. Çantanın temel özelliği, tasarımcı tarafından kendi kendine üretilen ve bir araya getirilen iki daktilo anahtarıdır.

Kadın Giyim Koleksiyonu

Macaroni Club

Kadın Giyim Koleksiyonu Koleksiyon, Macaroni Club, 18. yüzyılın ortalarından makarna ve onları günümüzün logo bağımlısı insanlarına bağlayan esinlenmiştir. Makarna, Londra'da modanın sıradan sınırlarını aşan erkekler için kullanılan bir terimdi. 18. yüzyılın logo çılgınlığıydılar. Logonun gücünü geçmişten günümüze göstermeyi amaçlayan bu koleksiyon, Macaroni Club'ı tek başına bir marka olarak yaratmaktadır. Tasarım detayları, 1770'teki Macaroni kostümlerinden ve aşırı hacimli ve uzunluktaki güncel moda trendinden ilham alıyor.

Kronometre

Argo

Kronometre Gravithin'den Argo, tasarımı bir sekstanttan esinlenen bir saattir. Argo gemisinin efsanevi maceralarının şerefine iki renkte, Deep Blue ve Black Sea'de mevcut olan oyulmuş çift kadrana sahiptir. İsviçre Ronda 705 quartz mekanizma sayesinde kalbi atarken, safir cam ve güçlü 316L fırçalanmış çelik daha da fazla direnç sağlar. Aynı zamanda 5ATM suya dayanıklıdır. Saatin iki farklı malzeme ile üç farklı kasa rengi (altın, gümüş ve siyah), iki kadran tonu (Deep Blue ve Black Sea) ve altı kayış modeli mevcuttur.