Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Taşınabilir Ultrasonik Kusur Dedektörü

Prisma

Taşınabilir Ultrasonik Kusur Dedektörü Prisma, en zorlu ortamlarda invazif olmayan malzeme testleri için tasarlanmıştır. Gelişmiş gerçek zamanlı görüntüleme ve 3D tarama içeren ilk dedektördür, kusur yorumlamasını çok daha kolay hale getirir ve teknisyen süresini yerinde azaltır. Neredeyse tahrip edilemez bir muhafaza ve benzersiz çoklu inceleme modları ile Prisma, petrol boru hatlarından havacılık bileşenlerine kadar tüm test uygulamalarını kapsayabilir. Entegre veri kaydına ve otomatik PDF rapor oluşturma özelliğine sahip ilk dedektördür. Kablosuz ve Ethernet bağlantısı, ünitenin kolayca yükseltilmesini veya teşhis edilmesini sağlar.

Proje Adı : Prisma, Tasarımcıların adı : LA Design , Müşterinin adı : Sonatest.

Prisma Taşınabilir Ultrasonik Kusur Dedektörü

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.