Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Marka Kimliği

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Marka Kimliği BIA, ülkeleri, düşünceleri ve hayalleri uçuran, insanları, hatıraları, işletmeleri ve şirketleri taşıyan bir doğa pilotu olan Atlantik Gökyüzünün bir yerel kuş sembolüdür. SATA'da BIA, her zaman bir Atlantik mücadelesinde Takımadaların dokuz adasının birliğini sembolize edecek: Azorların adını Dünyaya alın ve Dünyayı Azorlar'a getirin. BIA - Mavi Adalar Açor - yeniden keşfedilmiş bir açor kuşu, düz çizgili, prototiplerin fütürizminden esinlenerek, Azor Adaları'nın dokuz adası gibi asimetrik, farklı ve renkli benzersiz genetik kodu üzerine inşa edildi.

Proje Adı : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Tasarımcıların adı : SATA Airlines, Müşterinin adı : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Marka Kimliği

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.