Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Tarım Kitabı

Archives

Tarım Kitabı Kitap, tarım, insan geçim kaynağı, tarım ve yan, tarım finansmanı ve tarım politikası olarak kategorize edilmiştir. Kitap, kategorize edilmiş tasarımıyla insanların estetik taleplerine daha çok cevap veriyor. Dosyaya daha yakın olması için tam kapalı bir kitap kapağı tasarlandı. Okuyucular kitabı ancak yırttıktan sonra açabilir. Bu katılım, okuyucuların bir dosyayı açma sürecini deneyimlemesine izin verir. Dahası, Suzhou Kodu gibi bazı eski ve güzel tarım sembolleri ve belirli çağlarda kullanılan bazı tipografi ve resimler. Bunlar rekombinasyondu ve kitap kapağında listelendi.

Proje Adı : Archives, Tasarımcıların adı : Guang Ping Mo, Müşterinin adı : DONGDI DESIGN.

Archives Tarım Kitabı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.