Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Perakende Mağaza

Atelier Intimo Flagship

Perakende Mağaza Dünyamız 2020'de benzeri görülmemiş bir virüs tarafından vuruldu. O and O Studio tarafından tasarlanan Atelier Intimo ilk Amiral Gemisi, Rebirth of the Scorched Earth konseptinden ilham alarak, insanlığa yeni bir umut veren doğanın iyileştirici gücünün entegrasyonunu ima ediyor. Ziyaretçilerin böyle bir zaman ve mekanda hayal kurarak ve hayal kurarak anları geçirmelerine olanak tanıyan dramatik bir alan hazırlanırken, markanın gerçek özelliklerini tam olarak göstermek için bir dizi sanat enstalasyonu da yaratılıyor. Flagship, sıradan bir perakende satış alanı değil, Atelier Intimo'nun performans aşamasıdır.

Spor Ayakkabı Kutusu

BSTN Raffle

Spor Ayakkabı Kutusu Görev, bir Nike ayakkabısı için bir aksiyon figürü tasarlamak ve üretmekti. Bu ayakkabı beyaz yılan derisi tasarımını parlak yeşil unsurlarla birleştirdiğinden, aksiyon figürünün bir akrobasi olacağı açıktı. Tasarımcılar, figürü çok kısa sürede ünlü aksiyon kahramanlarının tarzında bir aksiyon figürü olarak çizdi ve optimize etti. Ardından hikayesi olan küçük bir çizgi roman tasarladılar ve bu figürü yüksek kaliteli ambalajlarla 3D baskıda ürettiler.

Kampanya Ve Satış Desteği

Target

Kampanya Ve Satış Desteği 2020'de Brainartist, müşterisi Steitz Secura'nın yeni müşteriler kazanması için bir çapraz medya kampanyası başlattı: Potansiyel müşterilerin kapılarına mümkün olduğunca yakın, hedefli bir poster kampanyası olarak son derece kişiselleştirilmiş bir mesaj ve şirketten eşleşen ayakkabı ile kişiselleştirilmiş bir posta ile. mevcut koleksiyon. Alıcı, satış ekibinden randevu aldığında eşleşen karşılığı alır. Kampanyanın amacı, Steitz Secura ve "eşleşen" şirketi mükemmel bir çift olarak sahneye koymaktı. Brainartist çok başarılı bir kampanyanın tamamını geliştirdi.

Moped

Cerberus

Moped Gelecekteki araçlar için motor tasarımında önemli gelişmeler arzu edilmektedir. Yine de iki sorun devam ediyor: verimli yanma ve kullanım kolaylığı. Bu, titreşim, araç kullanımı, yakıt mevcudiyeti, ortalama piston hızı, dayanıklılık, motor yağlaması, krank mili torku ve sistem basitliği ve güvenilirliği ile ilgili hususları içerir. Bu açıklama, tek bir tasarımda aynı anda güvenilirlik, verimlilik ve düşük emisyon sağlayan yenilikçi bir 4 zamanlı motoru tanımlar.

Ahşap Oyuncak

Cubecor

Ahşap Oyuncak Cubecor, çocukların düşünme ve yaratıcılık güçlerine meydan okuyan ve onları renklere ve basit, tamamlayıcı ve işlevsel donanımlara alıştırmaya yönelik basit ama karmaşık bir oyuncaktır. Küçük küpleri birbirine bağlayarak set tamamlanmış olacaktır. Parçalarda mıknatıslar, cırt cırt ve pimler dahil olmak üzere çeşitli kolay bağlantılar kullanılmaktadır. Bağlantıları bulmak ve bunları birbirine bağlamak küpü tamamlar. Ayrıca çocuğu basit ve tanıdık bir cildi tamamlamaya ikna ederek üç boyutlu anlayışını güçlendirir.

Abajur

Bellda

Abajur Herhangi bir alete veya elektrik uzmanlığına ihtiyaç duymadan herhangi bir ampule kolayca uyan, kurulumu kolay, asılı bir abajur. Ürünlerin tasarımı, kullanıcının bütçeye uygun veya geçici bir konaklamada görsel olarak hoş bir aydınlatma kaynağı oluşturmak için fazla çaba harcamadan basitçe takıp ampulden çıkarmasını sağlar. Bu ürünün işlevselliği gömme şeklinde olduğundan, üretim maliyeti sıradan bir plastik saksıya benzer. Boyayarak veya herhangi bir dekoratif unsur ekleyerek kullanıcının zevkine göre kişiselleştirme imkanı benzersiz bir karakter yaratır.