Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Oyuncak

Rocking Zebra

Oyuncak Çocuklar bu neşeli sallanan oyuncağı çok severler. Hakiki tahta, müthiş grafikler ve çağdaş görünüm oyuncağı çağdaş evlerin göz alıcı bir parçası yapıyor. Tasarımın zorluğu geleneksel bir oyuncağın zorunlu özelliklerini muhafaza ederken, modern teknikler ve modüler yapı sistemleri kullanarak en az parça değişimiyle başka hayvan şekillerine dönüşebilmeyi mümkün kılmak idi. Aynı zamanda ambalajlı ürünün internet kanallarından doğrudan satılabilmesi için derli toplu ve 10 kg. dan hafif olması gerekiyordu. Mükemmel renk, desen uygulaması ve çizilmez bir yüzey için uygulanan özel laminat baskı bu alanda bir ilki oluşturmaktadır.

Takvim

calendar 2013 “Waterwheel”

Takvim Su Değirmeni, altı kanatlı su değirmeni şeklinde 3 boyutlu bir takvimdir. Kendi başına masaüstünde durabilir ve her ay döndürerek kullanabilirsiniz. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Led Televizyon

XX265

Led Televizyon Plastik kasa genel yapısı ve ekranın altında marka için ayrılan parlak yüzey ile alışılmış modellerden ayrılmakta. BMS üretim tekniği sayesinde hem gösterişli bir tasarıma hem de uygun fiyata sahip. Arkadan öne uzanan krom ayaklığı sayesinde düz yüzeylerde durabiliyor. Bu sayede gövde ve ayaklık tasarımları birbirlerini tamamlıyorlar.

Komodin

shark-commode

Komodin Açık bir raf ile birleştirilmiş olması komodine bir hareketlilik kazandırıyor ve iki parçalı yapı sağlamlığı arttırıyor. Değişik yüzey kaplamaları ve renkler farklı duygular yaratıyor ve değişik ortamlara uygun hale getiriyor. Kapalı komodin ve açık raf canlı bir varlık hissi uyandırıyor.

Lamba

Tako

Lamba Tako ( Japonca ahtapot ) İspanyol mutfağından esinlenmiş bir lambadır. İki tahta yüzey “pulpo a la gallega”nın servis edildiği tahta tabakları andırıyor, şekil ve elastik bant geleneksel Japon sefertası “bento”yu çağrıştırıyor. Parçaların vidasız olarak bir araya gelebilmesi kurulumu kolaylaştırıyor. Parçalı olarak istif edilmesi ambalaj ve stoklama giderlerini azaltıyor. Esnek polipropilen gövdenin birleşme yeri elastik bant altında gizlenmiş. Taban ve tavan parçalarına açılmış delikler havalanmayı sağlıyor ve aşırı ısınmayı engelliyor.