Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Makyaj Takımı

Kjaer Weis

Makyaj Takımı Kjaer Weis kozmetik, kadın makyajının esaslarını üç ana uygulama alanına indirgemiştir: dudaklar, yanaklar ve gözler. Makyaj kutularını uygulanacakları yerlerin özelliklerini yansıtacak şekilde tasarladık: dudaklar için ince ve uzun, yanaklar için iri ve kare, gözler için küçük ve yuvarlak. Anlaşılacağı gibi, kapaklar yenilikçi bir yanal hareket ile dönerek açılır, tıpkı bir kelebeğin kanat açışı gibi. Tamamen tekrar doldurulabilir olan bu kutular atılmak yerine bilhassa muhafaza edilmek amacıyla üretilmiştir.

Led Televizyon

XX240 BMS SNB LED TV

Led Televizyon XX240 LED TV serisi en uygun fiyatlı orta bor cihazdan üst grup en büyük cihaza kadar pek çok özellik barındıran aynı anlayış ile tasarlanmıştır ve 32, 39, 40, 42, 47 ve 50 in. Ebatlarda üretilmektedir. Ekran tasarımı da üretici şirkete aittir ve BMS metodu ile üretilmiştir. Ekranı saran metal yüksek kaliteli boya ile boyanmıştır çünkü tasarım bezel bölgesini açık bırakmakta ve ekran sadece arka muhafazanın kalınlığı ile desteklenmektedir. Bu yüzden televizyon çok ince ve sadece altta markanın gösterildiği bir çerçeve ile çerçevelenmiş gibi görünmektedir.

Led Televizyon

XX250

Led Televizyon Çerçevesiz Vestel TV serisi elektronik tüketicilerinin en üst kesimi için üretilmiştir. Alüminyum bezel ekranı neredeyse görünmeyecek incelikte bir çerçeve gibi tutmaktadır. Parlak ince çerçeve aşırı doymuş pazarda ürüne seçkin bir görünüm kazandırmaktadır. Ekran ince bir metal çerçeve içine alınmış parlak ve bütünsel yüzeyi ile diğer normal LED televizyonlardan önemli ölçüde ayrılmaktadır. Ekranın altındaki parlak alüminyum parça televizyonu ayaklığından ayırırken ürüne çekicilik kazandırmaktadır.

Takvim

calendar 2013 “ZOO”

Takvim “Hayvanat Bahçesi” her biri iki ayı gösteren altı hayvandan oluşan bir kağıt hayvan setidir. Küçük hayvanat bahçeniz ile neşeli bir sene yaşayın. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Dijital Video Oynatıcı

Avoi Set Top Box

Dijital Video Oynatıcı Avoi Vestel’in en yeni Akıllı Set Üstü Kutularından biri olup TV kullanıcıları için dijital yayın teknolojileri sağlamaktadır. Avoi’nin en önemli özelliği “gizli havalandırma” olup, basit ve benzersiz tasarımlara imkan tanımaktadır. Avoi ile HD kalitesinde dijital kanalları seyretmeye ek olarak müzik dinlenebilir, film izlenebilir, TV ekranında fotoğraf veya görsel izlenebilir ve tüm bu dosyalar bir UI menüde kontrol edilebilir. Avoi’nin çalışma sistemi Android V4.2 jel dir.

Otomatik Çay Makinesi

Tesera

Otomatik Çay Makinesi Otomatik Tesera çay hazırlama işlemini basitleştiriyor ve yeni bir hava katıyor. Çay yaprakları özel yuvasına konur ve demleme süresi, su sıcaklığı ve çay miktarı istenildiği gibi seçilir. Makine bu değerleri okur ve mükemmel çayı tam otomatik olarak saydam cam demlikte hazırlar. Çay boşaldıktan sonra otomatik temizleme işlemi gerçekleşir. Cihazda bulunan tepsi servis için veya küçük bir ısıtıcı olarak kullanılabilir. Bir fincan veya bir çaydanlık için mükemmel bir seçim.