Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Banyo Seti

FRACTURE

Banyo Seti Seramik sıhhi tesisat ürünlerinde benzersiz tasarım. Cam kırığı çizgileri dekonstrüktivizmi yorumluyor. Yapı parçalarının bütünlüğünün çatlayarak parçalanması, yüzey oyunları, ürünlerin dış yüzeylerinde geometrik desenlerin oluşması ve Fracture Bien örneği dekonstrüktif stil türünün en göz alıcı serilerinden birini ortaya çıkarıyor.

Lamba

Capsule Lamp

Lamba Lamba ilk olarak bir çocuk giyim markası için tasarlanmıştı. Çocuklar için dükkan önlerinde bulunan otomatik satış makinelerinden alınan kapsül oyuncaklardan esinlenilmiştir. Lambaya bakıldığında her biri bir dilek içeren ve insanın gençlik duygularını canlandıran bir sürü renkli kapsül oyuncak görülmektedir. Kapsül sayısı ayarlanabilmekte ve istenildiği gibi değiştirilebilmektedir. Gündelik olaylardan özel dekorasyonlara, kapsüllerin içine koyduğunuz nesneler ile kendinizi ifade edebilir, her hangi bir zamanda yaşantınızı ve bakış açınızı yansıtabilirsiniz.

Mücevher

Poseidon

Mücevher Tasarladığım mücevher benim duygularımı ifade eder. Bir sanatçı, bir tasarımcı ve bir insan olarak o beni temsil eder. Poseidon’un yaratılışı benim hayatımın en karanlık saatlerinde, kendimi korkmuş, savunmasız ve yardıma muhtaç hissettiğim bir zamanda gerçekleşti. Öncelikle bu takımı meşru müdafaa amacı ile tasarladım. Her ne kadar bu duygu tasarım sürecinde azaldıysa da, varlığını hala sürdürmekte. Poseidon ( Yunan mitolojisinde deniz tanrısı ve depremlerin yaratıcısı ) benim ilk resmi takı takımım ve güçlü kadınlar için, sahiplerine güç ve güven duygusu vermek amacıyla tasarlanmıştır.

Koltuk

The Monroe Chair

Koltuk Göz alıcı zarafet, basitlik, rahatlık ve kalıcılık düşüncesi ile tasarlanmıştır. Monroe Sandalye koltuk üretim sürecini önemli ölçüde basitleştirmek için bir girişimdir. CNC teknolojisinin potansiyelinden istifade edilerek bir MDF levhadan arka arkaya kesilen düz tabakalar bir merkez eksen etrafına meyilli dizilerek karmaşık meyilli bir koltuk şekli elde edilmektedir. Arka ayak giderek sırt bölgesini oluşturmakta, kol dayama yerleri de giderek ön ayağı oluşturmaktadır. Bu sayede üretim sürecinin sadeliği için bütünüyle belirgin bir güzellik ortaya çıkmaktadır.

Çok Eksenli Perde Duvar Sistemi

GLASSWAVE

Çok Eksenli Perde Duvar Sistemi GLASSWAVE çok eksenli perde duvar seri üretim cam perde duvar tasarımlarında daha fazla esneklik için yeni kapılar açmaktadır. Perde duvarda bu yeni kavramın dayandığı prensip dikey pencere tirizlerinin dikdörtgen profil yerine silindirik profillerden oluşmasıdır. Bu yenilikçi yaklaşım ile yapılarda çok yönlü bağlantılar oluşturulabilmekte, cam duvar bağlantılarında mümkün olabilen geometrik birleşmeler onlarca kat arttırılabilmektedir. GLASSWAVE üç veya daha az katlı seçkin binalar için ( görkemli salonlar, sergi salonları vb. ) üretilmiş alçak yapı ürünleridir.

Yemek Sandalyesi

'A' Back Windsor

Yemek Sandalyesi Geleneksel marangozluk, sert tahta ve modern üretim makineleri Windsor Sandalye’yi canli tutuyor. Ön ayaklar oturma bölgesinin içinden geçerek ana desteği oluşturuyor, arka ayaklar ise tepeye uzanıyor. Üçgen yapı oluşturan bu sağlam tasarım, sıkıştırma ve gerilim kuvvetlerini yeniden hizalayarak maksimum görsel ve fiziksel etki yaratıyor. Süt boyası veya şeffaf vernik Windsor Sandalye’nin geleneksel dayanıklılığını sağlıyor.