Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konsol

Mabrada

Konsol Boyalı tahtadan yapılmış ve taş ile tamamlanmış benzersiz konsol, kökü Osmanlı dönemine uzanan eski ve otantik bir kahve değirmenine vitrin oluşturuyor. Bir Ürdün kahve soğutucusu (Mabrada) yeniden üretilerek konsolun kahve değirmeninin karşı tarafındaki ayağını oluşturmuştur. Bir oturma odası için büyüleyici bir parça.

Oturma Evi

Trish House Yalding

Oturma Evi Evin tasarımı bulunduğu bölgeye ve siteye doğrudan bir yanıt olarak gelişmiştir. Evin yapısı çevredeki ormanı yansıtacak şekilde yorumlanmıştır. Eğik kolonlar ağaç gövdelerinin ve dalların düzensiz açılarını temsil etmektedir. Kolonların arasını dolduran geniş camlar manzaranın keyfinin çıkarılmasını sağlarken ağaç gövdeleri ve dallar arasından bakıyormuş hissi uyandırmaktadır. Geleneksel Kentish siyah beyaz duvarlar evi saran yaprakları temsil ederken ara boşlukları kapatmaktadır.

Elektrikli Testere

Rotation Saw

Elektrikli Testere Elektrikli zincir testerenin döner kulpu vardır. Bu kulp 360 derece dönebilmekte ve önceden belirlenmiş açılarda durmaktadır. Genellikle insanlar ağaçları yatay veya dikey olarak ve testereyi belirli açılarda tutarak veya vücutlarını eğerek veya yaslanarak kesmektedir. Maalesef testere sık sık kullanıcının elinden kaymakta veya kullanıcı çok biçimsiz bir durumda çalışmak mecburiyetinde kalmaktadır. Bu durum yaralanmalara yol açabilmektedir. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için önerilen testerenin döner bir kulpu vardır ve bu şekilde kullanıcı kesme açısını ayarlayabilmektedir.

Tatil Evi İçin Grafik Ürünler

SAKÀ

Tatil Evi İçin Grafik Ürünler Tatil evi SAKA için stüdyoda yaratılmış görsel kimlikler: isim ve logo tasarımı, her oda için grafik ürünler (sembol tasarımı, duvar kağıdı desenleri, duvar resmi tasarımları, yastık uygulamaları vb.), web sitesi tasarımı, tebrik kartları, rozetler, isim kartları ve davetiyeler. SAKA tatil evinde her oda Druskininkai (Litvanya’da evin bulunduğu bir tatil kasabası) ve çevresi ile ilgili bir efsane sunar. Her odanın efsaneden alınma anahtar kelime bir sembolü vardır. Bu simgeler iç grafik ürünlerde ve görsel kimliği oluşturan diğer objelerde yer alırlar.

Tekerlekli Yükleyici

Arm Loader

Tekerlekli Yükleyici Çoğunlukla düzgün olmayan yüzeylerde görev yapan yükleyicilerde sürücü şiddetli hareket rahatsızlığına maruz kalmakta ve çabuk yorulmaktadır. KOLLU YÜKLEYİCİ ise, yerdeki koordinat noktalarını tanır ve sürücü koltuğunun sallanmayarak sabit konumda kalmasını sağlar. Bu sayede sürücü yorgunluğu engellenir ve görevin emniyetli bir şekilde yapılması sağlanır.