Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Elektrikli Testere

Rotation Saw

Elektrikli Testere Elektrikli zincir testerenin döner kulpu vardır. Bu kulp 360 derece dönebilmekte ve önceden belirlenmiş açılarda durmaktadır. Genellikle insanlar ağaçları yatay veya dikey olarak ve testereyi belirli açılarda tutarak veya vücutlarını eğerek veya yaslanarak kesmektedir. Maalesef testere sık sık kullanıcının elinden kaymakta veya kullanıcı çok biçimsiz bir durumda çalışmak mecburiyetinde kalmaktadır. Bu durum yaralanmalara yol açabilmektedir. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için önerilen testerenin döner bir kulpu vardır ve bu şekilde kullanıcı kesme açısını ayarlayabilmektedir.

Tatil Evi İçin Grafik Ürünler

SAKÀ

Tatil Evi İçin Grafik Ürünler Tatil evi SAKA için stüdyoda yaratılmış görsel kimlikler: isim ve logo tasarımı, her oda için grafik ürünler (sembol tasarımı, duvar kağıdı desenleri, duvar resmi tasarımları, yastık uygulamaları vb.), web sitesi tasarımı, tebrik kartları, rozetler, isim kartları ve davetiyeler. SAKA tatil evinde her oda Druskininkai (Litvanya’da evin bulunduğu bir tatil kasabası) ve çevresi ile ilgili bir efsane sunar. Her odanın efsaneden alınma anahtar kelime bir sembolü vardır. Bu simgeler iç grafik ürünlerde ve görsel kimliği oluşturan diğer objelerde yer alırlar.

Tekerlekli Yükleyici

Arm Loader

Tekerlekli Yükleyici Çoğunlukla düzgün olmayan yüzeylerde görev yapan yükleyicilerde sürücü şiddetli hareket rahatsızlığına maruz kalmakta ve çabuk yorulmaktadır. KOLLU YÜKLEYİCİ ise, yerdeki koordinat noktalarını tanır ve sürücü koltuğunun sallanmayarak sabit konumda kalmasını sağlar. Bu sayede sürücü yorgunluğu engellenir ve görevin emniyetli bir şekilde yapılması sağlanır.

Sağlık Merkezi

Yoga Center

Sağlık Merkezi Yoga merkezi Kuveyt şehrinin en yoğun bölgesinde yer alan Jassim Kulesi’nin bodrum katını canlandırma girişimidir. Projenin yeri alışılmışın oldukça dışındadır. Buna rağmen girişim hem şehir içinde ikamet eden, hem de civardaki yerleşim merkezlerinden gelecek kadınlara hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Merkezdeki resepsiyon bölümü, üyelerin rahat geçişine imkan verecek şekilde hem ofis bölümü ile hem de soyunma dolapları ile bağlantılıdır. Soyunma dolaplarının yanında bulunan ayak yıkama bölümü ‘ayakkabısız bölüm’ e geçişi işaret etmektedir. Bu noktadan sonra koridor ve okuma odası ve en sonunda üç adet yoga odası yer almaktadır.

Modüler İç Tasarım Sistemi

More _Light

Modüler İç Tasarım Sistemi Birleştirilebilir, ayrılabilir ve çevre dostu bir modüler iç tasarım sistemi. More_Light’ın yeşil bir ruhu vardır ve kullanım çok kolaydır. Bağlantı sistemi ve kare modüllerin esnekliği sayesinde yenilikçidir ve tüm günlük ihtiyaçlarınızı karşılamaya çok uygundur. Değişik boyutlarda ve derinlikte kitap rafları, raf, panel duvar, teşhir sehpası, duvar üniteleri, oturak ve masa yapabilirsiniz. Çok geniş kaplama, renk ve desen çeşitleri sayesinde daha kişisel tasarımlarla kişiye özgü modeller yaratabilirsiniz. Ev, ofis ve mağaza tasarımlarına uygundur.

Ulaşım Merkezi

Viforion

Ulaşım Merkezi Proje çevre şehirlerdeki yerleşimleri şehrin canlı merkezine kolay ve etkin bir şekilde bağlayan bir Ulaşım Merkezidir. Bunu tren istasyonu, metro istasyonu, iskele, otobüs istasyonu gibi değişik ulaşım araçlarını birleştirerek ve bütün bunlara ilave hizmetler de ekleyerek, bölgeyi gelecek gelişmeler için bir katalizatör haline getirerek yapar.