Gisele Taranto Arquitetura's Lab Lz by Gt Sensory Showroom

Gisele Taranto Arquitetura Demonstrates The Lab Lz by Gt Sensory Showroom

Gisele Taranto Arquitetura, the thinktank behind the highlighted project Lab LZ by GT - Sensory showroom by Gisele Taranto Arquitetura spells out, The intent of this Lab is to get people out of their comfort zone and spur them to think about solutions and thoughts in different areas that influence or will influence the way to inhabit and live. The environment Lab, although fully integrated, presents an area sectorization: a first area of consulting, a second area, living/lounge, and a third area, meeting/working. The Lab has a suspended glass floor and mirror shards in the empty space between the existing subfloor and finished floor. The significance of the mirror comes to complement the concept of this work: depth and reflection..

Gisele Taranto Arquitetura's Lab Lz by Gt Sensory Showroom Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=51021

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Tasarim Dergi homepage.

Redock
Design Competitions
Copyright © 2010 - 2018 Tasarim Dergi - tasarimdergi.com - All Articles