Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Koltuk

Osker

Koltuk Osker sizi hemen arkanıza yaslanıp rahatlamaya davet ediyor. Bu koltuk, mükemmel hazırlanmış ahşap doğramalar, deri kolçaklar ve yastıklama gibi ayırt edici özellikler sağlayan çok belirgin ve kavisli bir tasarıma sahiptir. Çok sayıda ayrıntı ve yüksek kaliteli malzemelerin kullanımı: deri ve masif ahşap, çağdaş ve zamansız bir tasarımı garanti eder.

Proje Adı : Osker, Tasarımcıların adı : gunther pelgrims, Müşterinin adı : Gunther Pelgrims.

Osker Koltuk

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.