Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Moped

Cerberus

Moped Gelecekteki araçlar için motor tasarımında önemli gelişmeler arzu edilmektedir. Yine de iki sorun devam ediyor: verimli yanma ve kullanım kolaylığı. Bu, titreşim, araç kullanımı, yakıt mevcudiyeti, ortalama piston hızı, dayanıklılık, motor yağlaması, krank mili torku ve sistem basitliği ve güvenilirliği ile ilgili hususları içerir. Bu açıklama, tek bir tasarımda aynı anda güvenilirlik, verimlilik ve düşük emisyon sağlayan yenilikçi bir 4 zamanlı motoru tanımlar.

Proje Adı : Cerberus, Tasarımcıların adı : Marco Naccarella, Müşterinin adı : Human Museum.

Cerberus Moped

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.