Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Bir iç mimarlık firması Ofisi

White Paper

Bir iç mimarlık firması Ofisi Tuvalimsi iç mekan; tasarımcılar için yaratıcı bir ortam, tasarımlar içinse ferah bir sergi görevi göruyor. Her proje ilerledikçe, duvarlar ve panolar araştırmalar, tasarım skeçleri ve sunumlar ile kaplanıyor. Benzersiz bir şekilde günlük kullanım için tasarlanan kapı ve beyaz zeminler, şirketin büyümesine tanıklık ederken, personel ve müşterilerin ayak izlerini ve parmak izlerini topluyor.

Proje Adı : White Paper, Tasarımcıların adı : Lam Wai Ming, Müşterinin adı : Design Systems Ltd..

White Paper Bir iç mimarlık firması Ofisi

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.