Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Bira Renk Katoloğu

Beertone

Bira Renk Katoloğu Beertone ilk Bira Başvuru Rehberi olup, değişik bira renklerini gösteren bira bardağı şeklinde bir yelpazedir. İlk baskısı için 202 değişik İsviçre birası bilgileri derlenmiş, bunun için ülke doğudan batıya, kuzeyden güneye gezilmiştir. Tüm süreç bir hayli zaman ve çok detaylı lojistik gerektirmiştir. Fakat bu iki sevdanın sonuçları bizleri oldukça gururlandırmıştır. Gelecek baskılar şimdiden planlanmıştır. Şerefe!

Proje Adı : Beertone, Tasarımcıların adı : Alexander Michelbach, Müşterinin adı : Beertone.

Beertone Bira Renk Katoloğu

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.