Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Musluklar

Electra

Musluklar Ayrı bir açma kolu olmayan Electra zarif ve akıllı görünümü ile herkesin dikkatini çekmekte, mutfakların kesin vazgeçilmezi olmayı hak etmektedir. Yerinden çıkabilen dijital evye musluğu kullanıcılarına hareket özgürlüğü verirken, iki değişik akış fonksiyonu sunmaktadır. Electra’nın ön yüzündeki elektronik tuş ister yuvasında ister elinizde olsun, bir parmak dokunuşu ile tüm fonksiyonlara erişim sağlayabilmektedir.

Proje Adı : Electra, Tasarımcıların adı : E.C.A. Design Team, Müşterinin adı : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Musluklar

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.