Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kütüphane Iç Tasarımı

Veranda on a Roof

Kütüphane Iç Tasarımı Kalpak Shah of Studio Course, Hindistan'ın batısındaki Pune'daki bir çatı katı dairesinin üst katını elden geçirerek bir çatı bahçesini çevreleyen iç ve dış odaların bir karışımını yarattı. Yine Pune merkezli yerel stüdyo, evin az kullanılan üst katını geleneksel bir Hint evinin verandasına benzer bir alana dönüştürmeyi amaçladı.

Proje Adı : Veranda on a Roof, Tasarımcıların adı : Kalpak Shah, Müşterinin adı : Studio Course.

Veranda on a Roof Kütüphane Iç Tasarımı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.