Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Eczacı Dükkanı

Izhiman Premier

Eczacı Dükkanı Yeni Izhiman Premier mağaza tasarımı, modaya uygun ve modern bir deneyim yaratma etrafında gelişti. Tasarımcı, görüntülenen öğelerin her bir köşesine hizmet etmek için farklı bir malzeme ve ayrıntı karışımı kullandı. Her teşhir alanı, malzeme özellikleri ve sergilenen ürünler incelenerek ayrı ayrı ele alındı. Kalküta mermeri, Ceviz ağacı, Meşe ağacı ve Cam veya Akrilik arasında karıştırılarak bir malzeme evliliği yaratmak. Sonuç olarak, deneyim, sunulan görüntülenen öğelerle uyumlu modern ve zarif bir tasarımla her bir işleve ve müşteri tercihlerine dayanıyordu.

Proje Adı : Izhiman Premier , Tasarımcıların adı : Emad Amin Salameh, Müşterinin adı : SADDA design and build .

Izhiman Premier  Eczacı Dükkanı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.