Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çok Işlevli Kompleks

Crab Houses

Çok Işlevli Kompleks Silezya Ovaları'nın uçsuz bucaksız ovasında, pitoresk Sobotka kasabasının üzerinde yükselen gizemli bir sisle kaplı büyülü bir dağ tek başına duruyor. Orada, doğal manzaralar ve efsanevi konumun ortasında, bir araştırma merkezi olan Yengeç Evleri kompleksinin olması planlanıyor. Kasabanın yeniden canlandırılması projesinin bir parçası olarak, yaratıcılığı ve yenilikçiliği serbest bırakması bekleniyor. Yer bilim adamlarını, sanatçıları ve yerel topluluğu bir araya getiriyor. Pavyonların şekli, dalgalanan çimen denizine giren yengeçlerden ilham alıyor. Geceleri, şehrin üzerinde uçan ateşböceklerini andıran aydınlatılacaklar.

Tablo

la SINFONIA de los ARBOLES

Tablo Tablo la SINFONIA de los ARBOLES tasarımda bir şiir arayışıdır... Yerden bakıldığında bir orman, gökyüzüne doğru kaybolan sütunlar gibidir. Onları yukarıdan göremeyiz; kuş bakışı orman, pürüzsüz bir halıyı andırıyor. Dikeylik yataylık haline gelir ve dualitesinde hala birleşik kalır. Aynı şekilde, la SINFONIA de los ARBOLES tablosu, yerçekimi kuvvetine meydan okuyan ince bir tezgah için sabit bir temel oluşturan ağaçların dallarını akla getiriyor. Sadece burada ve orada güneş ışınları ağaçların dalları arasında titreşiyor.

Eczacı Dükkanı

Izhiman Premier

Eczacı Dükkanı Yeni Izhiman Premier mağaza tasarımı, modaya uygun ve modern bir deneyim yaratma etrafında gelişti. Tasarımcı, görüntülenen öğelerin her bir köşesine hizmet etmek için farklı bir malzeme ve ayrıntı karışımı kullandı. Her teşhir alanı, malzeme özellikleri ve sergilenen ürünler incelenerek ayrı ayrı ele alındı. Kalküta mermeri, Ceviz ağacı, Meşe ağacı ve Cam veya Akrilik arasında karıştırılarak bir malzeme evliliği yaratmak. Sonuç olarak, deneyim, sunulan görüntülenen öğelerle uyumlu modern ve zarif bir tasarımla her bir işleve ve müşteri tercihlerine dayanıyordu.

Sanat Takdiri

The Kala Foundation

Sanat Takdiri Hint resimleri için uzun zamandır küresel bir pazar var, ancak Hint sanatına ilgi ABD'de gecikti. Hint Halk Resimlerinin farklı stilleri hakkında farkındalık yaratmak için Kala Vakfı, resimleri sergilemek ve onları uluslararası bir pazar için daha erişilebilir kılmak için yeni bir platform olarak kuruldu. Vakıf, bir web sitesi, mobil uygulama, editoryal kitaplar içeren sergi ve bu boşluğu doldurmaya ve bu resimleri daha geniş bir izleyici kitlesine bağlamaya yardımcı olan ürünlerden oluşuyor.

Aydınlatma

Mondrian

Aydınlatma Mondrian sarkıt lamba renkler, hacimler ve şekiller aracılığıyla duygulara ulaşır. İsim ilham kaynağı olan ressam Mondrian'a götürür. Birkaç kat renkli akrilikten oluşan yatay eksende dikdörtgen şeklinde bir asma lambadır. Lamba, şeklin beyaz bir çizgi ve sarı bir katmanla kesildiği bu kompozisyon için kullanılan altı rengin yarattığı etkileşim ve uyumdan yararlanan dört farklı görünüme sahiptir. Mondrian, kısılabilir bir kablosuz uzaktan kumanda ile ayarlanan dağınık, müdahalesiz aydınlatma oluşturarak hem yukarı hem de aşağı ışık yayar.

Dambıl Gripper

Dbgripper

Dambıl Gripper Bu, her yaş için güvenli ve iyi tutuşlu bir fitness aletidir. Yüzeyde ipeksi bir his veren yumuşak dokunuşlu kaplama. 6 farklı sertlik seviyesi, farklı boyut ve ağırlık üreten özel malzeme formülü ile %100 geri dönüştürülebilir silikondan yapılmış, isteğe bağlı kavrama kuvveti eğitimi sağlar. El tutucu ayrıca, 60 farklı güç kombinasyonuna kadar kol kas eğitimi için ağırlık ekleyerek dambıl çubuğunun her iki yanındaki yuvarlak çentiğe oturabilir. Açıktan koyuya göz alıcı renkler, hafiften ağıra gücü ve ağırlığı gösterir.