Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kimlik, Markalaşma

Merlon Pub

Kimlik, Markalaşma Merlon Pub'ın projesi, 18. yüzyılda stratejik olarak güçlendirilmiş büyük bir kasaba sisteminin parçası olarak inşa edilen eski Barok şehir merkezi olan Osijek'teki Tvrda'daki yeni bir yemek tesisinin tüm markalaşmasını ve kimlik tasarımını temsil ediyor. Savunma mimarisinde Merlon adı, kalenin tepesindeki gözlemcileri ve orduyu korumak için tasarlanmış sağlam, dik çitler anlamına gelir.

Ambalaj

Oink

Ambalaj Müşterinin pazar görünürlüğünü sağlamak için eğlenceli bir görünüm ve his seçildi. Bu yaklaşım, özgün, lezzetli, geleneksel ve yerel marka niteliklerinin tümünü simgelemektedir. Yeni ürün ambalajını kullanmanın temel amacı, müşterilere siyah domuz yetiştirmenin ve en yüksek kalitede geleneksel et lezzetleri üretmenin arkasındaki hikayeyi sunmaktı. Linocut tekniğinde işçiliği sergileyen bir takım illüstrasyonlar oluşturuldu. Resimlerin kendisi özgünlük sunar ve müşteriyi Oink ürünleri, lezzetleri ve dokuları hakkında düşünmeye teşvik eder.

Spor Ayakkabı Kutusu

BSTN Raffle

Spor Ayakkabı Kutusu Görev, bir Nike ayakkabısı için bir aksiyon figürü tasarlamak ve üretmekti. Bu ayakkabı beyaz yılan derisi tasarımını parlak yeşil unsurlarla birleştirdiğinden, aksiyon figürünün bir akrobasi olacağı açıktı. Tasarımcılar, figürü çok kısa sürede ünlü aksiyon kahramanlarının tarzında bir aksiyon figürü olarak çizdi ve optimize etti. Ardından hikayesi olan küçük bir çizgi roman tasarladılar ve bu figürü yüksek kaliteli ambalajlarla 3D baskıda ürettiler.

Kampanya Ve Satış Desteği

Target

Kampanya Ve Satış Desteği 2020'de Brainartist, müşterisi Steitz Secura'nın yeni müşteriler kazanması için bir çapraz medya kampanyası başlattı: Potansiyel müşterilerin kapılarına mümkün olduğunca yakın, hedefli bir poster kampanyası olarak son derece kişiselleştirilmiş bir mesaj ve şirketten eşleşen ayakkabı ile kişiselleştirilmiş bir posta ile. mevcut koleksiyon. Alıcı, satış ekibinden randevu aldığında eşleşen karşılığı alır. Kampanyanın amacı, Steitz Secura ve "eşleşen" şirketi mükemmel bir çift olarak sahneye koymaktı. Brainartist çok başarılı bir kampanyanın tamamını geliştirdi.

Etkinlik Pazarlama Materyali

Artificial Intelligence In Design

Etkinlik Pazarlama Materyali Grafik tasarım, yapay zekanın yakın gelecekte tasarımcılar için nasıl bir müttefik olabileceğinin görsel bir temsilini sağlıyor. Yapay zekanın tüketici için deneyimi kişiselleştirmede nasıl yardımcı olabileceğine ve yaratıcılığın sanat, bilim, mühendislik ve tasarımın hedefinde nasıl yer aldığına dair içgörüler sağlar. Grafik Tasarımda Yapay Zeka Konferansı, Kasım ayında San Francisco, CA'da 3 günlük bir etkinliktir. Her gün bir tasarım atölyesi var, farklı konuşmacılar konuşuyor.

Görsel Iletişim

Finding Your Focus

Görsel Iletişim Tasarımcı, kavramsal ve tipografik bir sistem gösteren görsel bir konsept sergilemeyi amaçlar. Böylece kompozisyon, tasarımcının iyi bir şekilde dikkate aldığı belirli bir kelime dağarcığı, doğru ölçümler ve merkezi özelliklerden oluşur. Ayrıca tasarımcı, izleyicinin tasarımdan bilgi aldığı sırayı oluşturmak ve taşımak için net bir Tipografik hiyerarşi kurmayı amaçlamıştır.