Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sanat Takdiri

The Kala Foundation

Sanat Takdiri Hint resimleri için uzun zamandır küresel bir pazar var, ancak Hint sanatına ilgi ABD'de gecikti. Hint Halk Resimlerinin farklı stilleri hakkında farkındalık yaratmak için Kala Vakfı, resimleri sergilemek ve onları uluslararası bir pazar için daha erişilebilir kılmak için yeni bir platform olarak kuruldu. Vakıf, bir web sitesi, mobil uygulama, editoryal kitaplar içeren sergi ve bu boşluğu doldurmaya ve bu resimleri daha geniş bir izleyici kitlesine bağlamaya yardımcı olan ürünlerden oluşuyor.

Kavramsal Sergi

Muse

Kavramsal Sergi Muse, müziği deneyimlemenin farklı yollarını sağlayan üç yerleştirme deneyimi aracılığıyla insanın müzikal algısını inceleyen deneysel bir tasarım projesidir. Birincisi, termo-aktif malzeme kullanılarak tamamen sansasyoneldir ve ikincisi, müzikal uzamsallığın kodu çözülmüş algısını gösterir. Sonuncusu, müzik notasyonu ve görsel formlar arasındaki bir çeviridir. İnsanlar enstalasyonlarla etkileşime girmeye ve müziği kendi algılarıyla görsel olarak keşfetmeye teşvik ediliyor. Ana mesaj, tasarımcıların algının onları pratikte nasıl etkilediğinin farkında olmaları gerektiğidir.

Marka Kimliği

Math Alive

Marka Kimliği Dinamik grafik motifler, karma öğrenme ortamında matematiğin öğrenme etkisini zenginleştirir. Matematikten alınan parabolik grafikler logo tasarımına ilham verdi. A ve V harfleri, bir eğitimci ve bir öğrenci arasındaki etkileşimi gösteren sürekli bir çizgiyle birbirine bağlanır. Math Alive'ın kullanıcıları matematikte usta çocuklar olmaya yönlendirdiği mesajını iletir. Temel görseller, soyut matematik kavramlarının üç boyutlu grafiklere dönüşümünü temsil eder. Zorluk, hedef kitle için eğlenceli ve ilgi çekici ortamı bir eğitim teknolojisi markası olarak profesyonellik ile dengelemekti.

Sanat

Supplement of Original

Sanat Nehir taşlarındaki beyaz damarlar, yüzeylerde rastgele desenlere yol açar. Bazı nehir taşlarının seçimi ve düzenlenmesi, bu desenleri Latin harfleri şeklinde sembollere dönüştürür. Taşlar yan yana doğru konumda olduğunda kelimeler ve cümleler bu şekilde oluşturulur. Dil ve iletişim ortaya çıkar ve işaretleri zaten orada olanın tamamlayıcısı olur.

Görsel Kimlik

Imagine

Görsel Kimlik Amaç, yoga pozlarından ilham alan şekil, renk ve tasarım tekniğini kullanmaktı. İç mekanı ve merkezi zarif bir şekilde tasarlamak, ziyaretçilere enerjilerini yenilemek için huzurlu bir deneyim sunuyor. Bu nedenle, logo tasarımı, çevrimiçi medya, grafik öğeleri ve ambalaj, merkezin ziyaretçilerinin merkezin sanatı ve tasarımı yoluyla harika bir iletişim deneyimi yaşamalarına yardımcı olması beklendiği gibi mükemmel bir görsel kimliğe sahip olmak için altın oranı takip ediyordu. Tasarımcı meditasyon deneyimini somutlaştırdı ve tasarımı yoga yaptı.

Kimlik, Markalaşma

Merlon Pub

Kimlik, Markalaşma Merlon Pub'ın projesi, 18. yüzyılda stratejik olarak güçlendirilmiş büyük bir kasaba sisteminin parçası olarak inşa edilen eski Barok şehir merkezi olan Osijek'teki Tvrda'daki yeni bir yemek tesisinin tüm markalaşmasını ve kimlik tasarımını temsil ediyor. Savunma mimarisinde Merlon adı, kalenin tepesindeki gözlemcileri ve orduyu korumak için tasarlanmış sağlam, dik çitler anlamına gelir.