Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kişiselleştirilebilir Hepsi Bir Arada PC

BENT

Kişiselleştirilebilir Hepsi Bir Arada PC Kullanıcı ihtiyaçlarını kütle üretiminin sınırları dahilinde daha iyi karşılamak için kütlesel kişiselleştirme prensibi ile tasarlanmıştır. Projenin ana hedefi kütle üretiminin sınırları dahilinde dört kullanıcı grubun farklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir tasarım yapmaktı. Üç ana kişiselleştirme unsuru tarif edilmiş ve bu kullanıcı gruplarının ihtiyaçlarına göre ürünün kişiselleştirilebilmesi sağlanmıştır: 1. ekran paylaşımı, 2. ekran yüksekliği ve ayarları, 3. klavye-hesap makinesi kombinasyonu. Çözüm olarak kişiselleştirilebilir ikinci bir ekran modülü ilave edilmiş ve benzersiz bir klavye-hesap makinesi kombinasyonu ayak olarak eklenmiştir.

Sehpalar

Musketeers

Sehpalar Basit, zarif ve fonksiyonel. Silahşörler üç ayaklı sehpalardır. Bükülerek şekillendirilmiş toz kaplama metal gövde ile lazer kesim tahta ayaklardan oluşmaktadır. Üç ayaklı oturumun dört ayaklıya göre daha dengeli ve sallantısız olacağı geometrik olarak ispatlanmıştır. Mükemmel denge ve fonksiyonelliği olan Silahşör'ün modern görünümü ve zerafeti onu odanızın mükemmel bir parçası yapacaktır.

Oyuncaklar

Minimals

Oyuncaklar Minimals ana renkler ve geometrik şekiller le oluşturulmuş sevimli hayvanlardır. İsim “minimalism” ve “mini-animals” kelimelerinin sıkıştırılması ile oluşmuştur. Gereksiz tüm şekiller, özellikler ve kavramlar yok edilerek oyuncağın özü ortaya konmuştur. Hep birlikte renk skalaları, hayvanlar, giysiler ve modeller oluşturuyorlar ve insanları kendileriyle özleştirdikleri hayvanı seçmeye teşvik ediyorlar.

Komodin

dog-commode

Komodin Bu komodinin dış görünümü bir köpeğe benziyor. Çok neşeli ama aynı zamanda çok fonksiyonel. İçinde farklı büyüklüklerde 13 çekmece bulunmakta. Komodin üç ayrı parçadan oluşuyor ve bu parçalar birleşerek benzersiz bir obje oluşturuyor. Orijinal ayaklar ayakta duran bir köpek görüntüsü veriyor.

HD Yayını Destekleyen 46 inç LED TV

V TV - 46120

HD Yayını Destekleyen 46 inç LED TV Çok parlak yansıtıcı yüzeylerden ve ayna etkisinden esinlenmiştir. Ön çerçeve ve arka kapak plastik enjeksiyon kalıbı teknolojisi ile üretilmiştir. Orta bölüm metal tabaka döküm olarak üretilmiştir. Destek ayağı arkası boyalı camdan olan özel bir tasarımdır ve boyun bölümü krom kaplama halka detaylı olup şeffaftır. Ön yüzeylerdeki parlaklık özel bir boyama tekniği ile sağlanmıştır.

Masa

Minimum

Masa Üretimde ve taşımada basit ve çok hafiftir. Benzersiz ve hafif olmasına karşın çok fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. Tamamen sökülebilir ve her yerde sökülüp takılabilir. Birleştirilerek boyu uzatılabilir, tahta veya metal ayaklı olabilir. Metal bağlantılarla birleştirilmektedir. Ayakların rengi ve formu ihtiyaca göre değişebilmektedir.