Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kafe

Perception

Kafe Sessiz bir mahallede, kavşağın köşesinde bulunan bu küçük sıcak ahşap kafe. Merkezi açık hazırlık bölgesi, bir kafede bar koltuğu veya masa koltuğu olan her yerdeki ziyaretçilere barista performansının temiz ve kapsamlı bir deneyimini sunar. "Gölgeleme ağacı" adı verilen tavan objesi hazırlık bölgesinin arka tarafından başlar ve müşteri alanını kaplayarak bu kafenin tüm atmosferini oluşturur. Ziyaretçilere alışılmadık bir mekânsal etki verir ve aynı zamanda kahve aromalarıyla düşüncelerde kaybolmak isteyenler için bir ortam olur.

Umumi Açık Bahçe Sandalyesi

Para

Umumi Açık Bahçe Sandalyesi Para, dış mekanlarda ölçülü esneklik sağlamak için tasarlanmış bir dizi genel dış mekan sandalyesidir. Benzersiz bir simetrik forma sahip olan ve geleneksel sandalye tasarımının doğal görsel dengesinden tamamen sapan bir sandalye seti Basit tahterevalli şeklinden ilham alan bu dış mekan sandalyeleri seti cesur, modern ve etkileşimi memnuniyetle karşılıyor. Her ikisi de ağır ağırlıklı tabana sahip Para A, tabanı etrafında 360 derece dönüşü destekler ve Para B, çift yönlü çevirmeyi destekler.

Masa

Grid

Masa The Grid, geleneksel Çin mimarisinden esinlenerek tasarlanmış, bir binanın çeşitli yerlerinde Dougong (Dou Gong) adı verilen bir ahşap yapının kullanıldığı bir ızgara sisteminden tasarlanmış bir tablodur. Geleneksel iç içe geçmiş ahşap yapının kullanılmasıyla, masanın montajı aynı zamanda yapıyı öğrenme ve tarihi deneyimleme sürecidir. Destekleyici yapı (Dou Gong), depolama ihtiyacı duyulduğunda kolayca sökülebilen modüler parçalardan yapılmıştır.

Mobilya Serisi

Sama

Mobilya Serisi Sama, minimal, pratik formları ve güçlü görsel efektiyle işlevsellik, duygusal deneyim ve özgünlük sağlayan özgün bir mobilya serisidir. Sama törenlerinde giyilen semazen kostümlerinin şiirinden alınan kültürel ilham, konik geometri ve metal bükme teknikleri oyunuyla tasarımında yeniden yorumlanıyor. Serinin heykelsi duruşu, malzeme, form ve üretim tekniklerinde sadelikle birleştirilerek işlevsel ve amper; estetik faydalar. Sonuç, yaşam alanlarına farklı bir dokunuş sağlayan modern bir mobilya serisidir.

Yüzük

Dancing Pearls

Yüzük Denizin kükreyen dalgaları arasında dans eden inciler, okyanustan ve incilerden gelen ilhamın ürünü ve 3 boyutlu model bir yüzük. Bu yüzük, incilerin okyanusun kükreyen dalgaları arasındaki hareketini gerçekleştirmek için özel bir yapıya sahip altın ve renkli incilerin bir araya gelmesiyle tasarlanmıştır. Boru çapı, tasarımı modeli üretilebilir hale getirmek için yeterince sağlam kılan iyi bir boyutta seçilmiştir.

Kedi Yatağı

Catzz

Kedi Yatağı Catzz kedi yatağı tasarlanırken ilham, hem kedilerin hem de sahiplerinin ihtiyaçlarından alındı ve işlev, sadelik ve güzelliği bir araya getirme ihtiyacı vardı. Kedileri gözlemlerken, benzersiz geometrik özellikleri temiz ve tanınabilir forma ilham verdi. Bazı karakteristik davranış kalıpları (örneğin kulak hareketi) kedinin kullanıcı deneyimine dahil edildi. Ayrıca, sahipleri göz önünde bulundurarak amaç, kişiselleştirebilecekleri ve gururla sergileyebilecekleri bir mobilya parçası yaratmaktı. Üstelik kolay bakım sağlamak da önemliydi. Şık, geometrik tasarım ve modüler yapı tüm bunları mümkün kılar.