Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Şarap Etiketi

5 Elemente

Şarap Etiketi 5 Element tasarımı müşterinin tasarım ajansına tamamen duyduğu güven sayesinde oluşan bir projedir. Tasarımın vurgu noktası aynı zamanda Roma karakteri olan "V" dir. Beş farklı şarap karışımıyla benzersiz bir karışım elde edilmiştir. Tasarim, etiket için kullanılan özel kağıdın yanı sıra tüm grafik unsurlarin stratejik yerleştirilmesiyle derin bir izlenim kazanıyor ve müşteriyi şişeye dokunması, eline alması için adeta kışkırtıyor.

Kek Standı

Temple

Kek Standı Ev aşçılığının popülerleşmesiyle duyulan ihtiyaçlardan biri de modern görünümlü, saklanımı kolay pasta standlarıdır. Kolay temizlenebilir ve bulaşık makinesinde yıkanımı mumkündür. Omurga üzerinde tabakları kaydırarak kolayca montaj edilebilir. Sökmek icin tabakları hafifce geriye kaydırmak yeterli olucaktır. Stacker sayesinde 4 ana element bir arada tutulur. Farklı sunumlar için farklı tabak çesitlemeleri kullanabilirsiniz.

Taşınabilir Hoparlör

Ballo

Taşınabilir Hoparlör İsviçreli tasarım stüdyosu "Bernhard | BURKARD OYO" için eşsiz bir hoparlör tasarladı. Hoparlörün formu mükemmel bir küre şeklindedir. BALLO hoparlör, 360 derecelik dönme kapasitesine sahiptir, aynı zamanda askıda takılarak da kullanılabilir. Minimalistlik tasarım ilkelerini yansıtır. Renkli kemer iki hemisferi ikiye böler. Bu hoparlörü korur ve bir yüzey üzerinde yatarken bas kalitesini artırır. Hoparlör dahili şarj edilebilir lityum pil ile geliyor ve çoğu ses cihazları ile uyumludur. 3.5 mm"lik jack, kulaklık için düzenli bir eklentidir. BALLO hoparlörü on farklı renkte mevcuttur.

Fotokromik Gölgelik

Or2

Fotokromik Gölgelik Or2 güneş ışığına tepki veren tek yuzeyli bir çatı yapısıdır. Yüzeyin çokgen segmentleri, güneş ışınlarının konumu ve yoğunluk eşleşmesiyle ultraviyole ışıklara tepki veriyor. Or2' nin segmentleri, gölgede saydam beyaz iken ışığın farklı tonlarıyla renkleniyor. Gündüzleri OR2 pasif bir gölgeleme işlevi görür. Geceleri ise gun boyunca hücresine depoladığı ışıgı yayabilmek icin devasa bir avizeye donüşür.

Şampanya Etiketi ve Kutusu

Il Mosnel QdE 2012

Şampanya Etiketi ve Kutusu İseo Gölü sularının Franciacorta kıyılarına çarpması gibi, köpüklü şarap kadehin yanaklarını ıslatmaktadır. Fikir göl şeklinin kutu üzerinde grafiksel olarak yeniden detaylandırılması ile kristal bir bardağa dökülen rezerv şarabın gücünün ifade edilmesidir. Zarif ve canlı bir etiket, dengeli bir grafik ve renkler, gözü pek bir girişim ile şeffaf polipropilen üzerine tamamen sıcak altın varak baskı yepyeni duygular yaratıyor. Şarabın bardağa dökülüşü grafiğin kutunun etrafını sarması ile vurgulanıyor. İki “slive et tiroir” elemanla basit ve güçlü bir kompozisyon.

Musluklar

Electra

Musluklar Ayrı bir açma kolu olmayan Electra zarif ve akıllı görünümü ile herkesin dikkatini çekmekte, mutfakların kesin vazgeçilmezi olmayı hak etmektedir. Yerinden çıkabilen dijital evye musluğu kullanıcılarına hareket özgürlüğü verirken, iki değişik akış fonksiyonu sunmaktadır. Electra’nın ön yüzündeki elektronik tuş ister yuvasında ister elinizde olsun, bir parmak dokunuşu ile tüm fonksiyonlara erişim sağlayabilmektedir.