Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yemek Sandalyesi

'A' Back Windsor

Yemek Sandalyesi Geleneksel marangozluk, sert tahta ve modern üretim makineleri Windsor Sandalye’yi canli tutuyor. Ön ayaklar oturma bölgesinin içinden geçerek ana desteği oluşturuyor, arka ayaklar ise tepeye uzanıyor. Üçgen yapı oluşturan bu sağlam tasarım, sıkıştırma ve gerilim kuvvetlerini yeniden hizalayarak maksimum görsel ve fiziksel etki yaratıyor. Süt boyası veya şeffaf vernik Windsor Sandalye’nin geleneksel dayanıklılığını sağlıyor.

42’’ BMS LED TV

Agile

42’’ BMS LED TV AGILE LED TV ince görünümlü TV modasına uymak ve görüntüyü ön plana çıkarmak için dar bezel uygulamasına yönelmiştir. Ekranın etrafındaki ince çerçevenin keskinliği yüzeyde ışık parlamaları ve değişik yansımalar yaratarak tasarımı hafifletmektedir. TV ayağının tasarımında da aynı anlayış hakimdir. Metal yüzeyler, mat plastik ayaklar ve yarı şeffaf boyun TV tasarımını desteklemektedir. AGILE’nin kişiye özel uygulaması ise renkli şeffaf lensleridir.

Mutfak Aksesuarları

KITCHEN TRAIN

Mutfak Aksesuarları Değişik tip aksesuar kullanımı görsel rahatsızlığın yanı sıra dağınık bir mutfak görüntüsü yaratmaktadır. Hepsini bir araya toparlamak için her evde bulunan popüler mutfak aksesuarlarını bir set içinde bütünleştirdim. Tasarım tamamen yaratıcılıktan ilham almıştır. “Birleşik form” ve “Güzel görünüm” özelliklerinden iki tanesidir. Ayrıca yenilikçi görünümü pazarın ilgisini çekecektir. Altı aletin bir paket içinde sunulması hem üretici hem de müşteri için bir fırsat olacaktır.

Satış Ofisi

Chongqing Mountain and City Sales Office

Satış Ofisi “Dağ” bu satış ofisinin ana temasıdır. Chongqing’in coğrafi arka bölgesinden esinlenilmiştir. Yerdeki gri mermerler üçgen şekiller oluşturmakta olup, “dağ” kavramını öne çıkarmak için duvarlarda ve düzensiz şekillendirilmiş görüşme masalarında bol miktarda sivri açılı, düzensiz şekiller ve köşeler yaratılmıştır. İlave olarak katlar arası geçişi sağlayan merdivenler mağara görüntüsü verecek şekilde tasarlanmıştır. Bu arada tavandan sarkan LED aydınlatmalar vadiye yağmakta olan yağmur görüntüsünü andırmakta ve doğal bir ortam oluşturarak tüm görüntüyü yumuşatmaktadır.

Rezidans

Cheung's Residence

Rezidans Rezidans basitlik, açıklık ve doğal ışık kullanımı düşünülerek tasarlanmıştır. Binanın ayak izi mevcut sitenin kısıtlarını yansıtmakta ve genel görünüm temizlik ve basitliği öngörmektedir. Binanın kuzeyinde girişi ve yemek bölgesini aydınlatan bir atrium ve balkon yer almaktadır. Oturma odası ve mutfağın bulunduğu güney bölümde doğal ışık girişini ve mekan esnekliğini maksimize etmek için kayar camlar kullanılmıştır. Tasarım fikirlerini daha da güçlendirmek için tüm binada çatı pencereleri yer almaktadır.

Gözlükler

Mykita Mylon, Basky

Gözlükler Mykita Mylon koleksiyonu kişiye özel ayarlamalara olağanüstü imkan tanıyan hafif poliamid malzemeden üretilmiştir. Bu özel malzeme Seçici Laser Sinterleme (SMS) tekniği sayesinde tabaka tabaka oluşturulmuştur. 1930’larda çok moda olan geleneksel yuvarlak ve oval-yuvarlak gözlük formunu yeniden yorumlayan BASKY modeli, bu gözlük koleksiyonuna daha önce spor amaçlı kullanılmış olan yeni bir yüz ilave etmektedir.