Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Iç Tasarım

Arthurs

Iç Tasarım Midtown Toronto'da yer alan çağdaş bir Kuzey Amerika ızgarası, kokteyl salonu ve çatı terası, zarif bir klasik menü ve hoş bir özel içecek sunmaktadır. Arthur's Restaurant, aynı anda hem samimi hem de ferah hissettiren zevk alabileceğiniz üç ayrı alana (yemek alanı, bar ve çatı katı verandası) sahiptir. Tavan, odanın sekizgen şeklini iyileştirmek ve yukarıda asılı kesik kristal görünümünü taklit etmek için ahşap kaplamalı ahşap panel tasarımında benzersizdir.

Çocuklar Için Eğlenceli Bir Ev

Fun house

Çocuklar Için Eğlenceli Bir Ev Bu bina tasarımı, çocukların öğrenmesi ve oynaması için, süper bir babadan tamamen eğlenceli bir ev. Tasarımcı harika ve ilginç bir alan yaratmak için sağlıklı malzemeleri ve güvenlik şekillerini birleştirdi. Rahat ve sıcak bir çocuk oyun evi yapmaya çalıştılar ve ebeveyn-çocuk ilişkisini yoğunlaştırmaya çalıştılar. Müşteri tasarımcıya 3 hedefe ulaşmasını söyledi: (1) doğal ve güvenlik malzemeleri, (2) çocukları ve ebeveynleri mutlu etmek ve (3) yeterli saklama alanı. Tasarımcı, çocuk alanlarının başlangıcı olan ev olan hedefe ulaşmak için basit ve net bir yöntem buldu.

Iç Ev

Spirit concentration

Iç Ev Bir ev için alan nedir? Tasarımcı, tasarımın, ruhu uzaya taşıyarak sahibinin gereksinimlerinden geldiğine inanır. Bu nedenle, tasarımcı sevimli çift tarafından mekân amacına yöneldi. Her iki işletme sahibi de Japon kültürüne göre malzemeleri ve tasarım çözümünü seviyor. Zihinleri arasındaki hatıraları temsil etmek için çeşitli ahşap dokular kullanarak bir ruh evi yaratmaya karar verdiler. Sonuç olarak, (1) Sakin bir atmosfer, (2) Esnek ve büyüleyici kamusal alanlar ve (3) rahat ve görünmez özel alanlar olan bu ideal evin 3 ortak hedefini oluşturdular.

Anılar Için Ev

Memory Transmitting

Anılar Için Ev Bu ev, ahşap kirişler ve kademeli beyaz tuğla yığınıyla evin görüntülerini aktarıyor. Işık evin etrafındaki beyaz tuğlaların boşluklarından giderek müşteri için özel bir atmosfer yaratır. Tasarımcı, bu binanın klimalar ve depolama alanları için sınırlamalarını çözmek için çeşitli yöntemler kullanır. Ayrıca, malzemeleri müşterinin hatırasıyla harmanlayın ve bu evin benzersiz tarzını birleştiren yapı boyunca sıcak ve zarif bir estetik sunun.

Iç Ev

Seamless Blank

Iç Ev Bu, bir grafik tasarımcının ve bir girişimcinin evi olan benzersiz yaşam tarzını sunan bir ev. Tasarımcı, ev sahibinin tercihlerini göstermek ve aile üyelerinin eşyalarını doldurmak için boş alanları korumak için doğal malzemeler sunar. Mutfak evin merkezidir, ev sahibesi için özel olarak tasarlanmış bir çevre görünümüdür ve ebeveynlerin her yeri görebilmesini sağlar. Ev, malzemelerin zarif ayrıntılarını ortaya çıkarmak için beyaz granit dikişsiz döşeme, İtalyan mineral boya, şeffaf cam ve beyaz toz kaplama ile donatılmıştır.

Iç Ev

Warm loft

Iç Ev Sıcak malzemelerle endüstriyel tarzda bir ev. Bu ev, danışanların yaşam niteliklerini geliştirmeleri için çeşitli işlevler hazırlar. Tasarımcı, müşterilerin yaşam öyküsünü göstermek için boruları her bir alana bağlamaya ve ahşap, çelik ve KBB borularını birleştirmeye çalıştı. Sıradan endüstriyel tarzla aynı olmayan bu ev, yalnızca birkaç renk girer ve çok sayıda saklama alanı hazırlar.