Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Soyunma Odası

Sopron Basket

Soyunma Odası Sopron Basket, Macaristan'ın Sopron şehrinde bulunan profesyonel bir kadın basketbol takımıdır. 12 ulusal şampiyona kupasıyla en başarılı Macar takımlarından biri oldukları ve Euroleague'de ikinci sırayı elde ettikleri için kulüp yönetimi, kulübün adına oldukça prestijli bir tesise sahip olmak için oyuncunun ihtiyaçlarına uygun yeni bir soyunma odası kompleksine yatırım yapmaya karar verdi. daha iyi, onları motive edin ve birliklerini teşvik edin.

Karma Kullanımlı Mimari

Shan Shui Plaza

Karma Kullanımlı Mimari Tarihi Xi'an şehrinde, iş merkezi ile TaoHuaTan nehri arasında yer alan proje, sadece geçmişi ve bugünü değil, aynı zamanda kenti ve doğayı da birbirine bağlamayı amaçlıyor. Şeftali çiçeği bahar Çin masalından ilham alan proje, doğayla yakın ilişki kurarak cennet gibi bir yaşam ve çalışma alanı sunuyor. Çin kültüründe, dağ suyu felsefesi (Shan Shui), insan ve doğa arasındaki ilişkinin temel bir anlamını taşıyor, bu nedenle proje, sitenin sulu manzarasından yararlanarak, şehirdeki Shan Shui felsefesini yansıtan mekanlar sunuyor.

Hastane

Warm Transparency

Hastane Geleneksel olarak, hastane, işlevsel ve verimliliği iyileştirmek için yapay yapı malzemesi nedeniyle zayıf doğal renk veya malzemeye sahip bir alan olma eğilimindedir. Bu nedenle hastalar günlük hayatlarından uzaklaştıklarını hissederler. Hastaların stresten uzak rahat geçirebilecekleri rahat bir ortam düşünülmelidir. TSC mimarları, bol miktarda ahşap malzeme kullanarak L şeklinde bir açık tavan alanı ve geniş saçakları ayarlayarak açık, rahat bir alan sağlar. Bu mimarinin sıcak şeffaflığı, insanları ve tıbbi hizmetleri birbirine bağlıyor.

Konut Ev

Slabs House

Konut Ev Slab House, ahşap, beton ve çeliği birleştirerek inşaat malzemelerini yan yana getirmek için tasarlanmıştır. Tasarım hem hiper-modern hem de sağduyulu. Büyük pencereler hemen odak noktasıdır, ancak hava ve sokak görünümünden beton levhalarla korunurlar. Bahçeler, hem zemin seviyesinde hem de birinci katta, konut sakinlerinin mülkle etkileşime girdiklerinde doğaya bağlı hissetmelerini sağlayarak, girişten yaşam alanlarına geçerken benzersiz bir akış yaratıyor.

Ev

VH Green

Ev Ev, hem sakinler hem de şehir için iyi bir ortam yaratan hem düzlemsel hem de stereoskopik olarak yeşildir. Güneşli Asya bölgesinde, Breeze Soleil'in bu yeşili kullanması çok etkili bir düşünce şeklidir. Sadece yazın güneşlik işlevi değil, mahremiyetin korunması, sokak gürültüsünden kaçınma ve otomatik sulama ile soğutma etkisi sağlanabilir.

Kilise

Mary Help of Christian Church

Kilise Suratthani, Samui adasında Katolik topluluğunun genişlemesi ve turist sayısının artması göz önüne alındığında. Hıristiyan kilisesinin dış cephesinin Meryem Yardımı, dua eden eller, Açılı kanatlar ve Kutsal Ruh'un Işınlarının birleşik bir formunda tasarlanmıştır. İç boşluk, anne rahmindeki gibi güvenlik. Uzun ve dar ışık boşluğu ve ışık boşluğundan geçen büyük ve hafif yalıtım beton kanadı, zamanla değişen ancak iç konforu koruyan bir gölge yaratmak için inşa edildi. Dua ederken alçakgönüllü bir huzur olarak sembolik dekorasyon ve doğal malzeme kullanımını en aza indirin.