Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Watch Uygulaması

TTMM for Pebble

Watch Uygulaması TTMM, Pebble 2 akıllı saate adanmış 130 Saat Yüzü koleksiyonudur. Belirli modeller saati ve tarihi, haftanın gününü, adımları, aktivite süresini, mesafeyi, sıcaklığı ve pil veya Bluetooth durumunu gösterir. Kullanıcı bilgi türünü özelleştirebilir ve salladıktan sonra ekstra verileri görebilir. TTMM Saat Yüzleri, tasarım açısından basit, minimal ve estetiktir. Robotlar çağı için mükemmel bir rakam ve soyut bilgi-grafik kombinasyonudur.

Watch Uygulaması

TTMM for Fitbit

Watch Uygulaması TTMM, Fitbit Versa ve Fitbit Ionic akıllı saatlere adanmış 21 saat kadranından oluşan koleksiyondur. Saat yüzleri, ekrana basit bir dokunuşla karmaşıklık ayarlarına sahiptir. Bu, renkleri, tasarım ön ayarlarını ve kullanıcı tercihlerine göre karmaşıklıkları özelleştirmeyi çok hızlı ve kolay hale getirir. Blade Runner ve Twin Peaks serisi gibi filmlerden esinlenmiştir.

Watchfaces Uygulamaları

TTMM

Watchfaces Uygulamaları TTMM, Pebble Time ve Pebble Time Round akıllı saatler için bir saat yüzleri koleksiyonudur. Burada 600'den fazla renk varyasyonunda 50 ve 18 modelli iki uygulama (hem Android hem de iOS platformu için) bulacaksınız. TTMM, rakamların ve soyut infografiklerin basit, minimal ve estetik birleşimidir. Artık zaman tarzınızı istediğiniz zaman seçebilirsiniz.

Şarap Etiketleri

KannuNaUm

Şarap Etiketleri KannuNaUm şarap etiketlerinin tasarımı, geçmişlerini temsil edebilecek semboller aranarak elde edilen rafine ve minimal tarzı ile karakterize edilir. Uzun Ömür Diyarı'ndaki bağcıların toprakları, kültürü ve tutkusu bu iki koordineli etikete yoğunlaştırılmıştır. Her şey, 3D olarak dökülen altın tekniğiyle yapılmış asırlık asma tasarımıyla zenginleştirilmiştir. Bu şarapların tarihini ve onlarla birlikte doğduğu toprağın tarihini temsil eden bir ikonografi tasarımı, Sardinya'daki Yüzyıllar Ülkesi Ogliastra.

Şarap Etiketleri Tasarımı

I Classici Cherchi

Şarap Etiketleri Tasarımı 1970 yılından beri Sardunya'daki tarihi bir şaraphane için The Classics şarap serisi için etiketlerin yeniden biçimlendirilmesi tasarlandı. Yeni etiketlerin incelenmesi, şirketin takip ettiği gelenekle olan bağı korumak istiyordu. Önceki etiketlerin aksine, şarapların yüksek kalitesiyle uyumlu bir zarafet hissi vermeye çalıştı. Zira etiketler tartılmadan zarafet ve stil getiren Braille tekniği ile çalışmaktadır. Çiçek deseni, aynı zamanda şirket logosu olan yakındaki Usini'deki Santa Croce kilisesinin deseninin grafik detaylandırmasına dayanmaktadır.

Şarap Etiketi

Guapos

Şarap Etiketi Tasarım, şarabın menşe ülkesini tasvir ederek, modern tasarım ile sanattaki İskandinav eğilimleri arasındaki füzyonu hedefliyor. Her kenar kesimi, her bir bağın büyüdüğü rakımı ve üzüm çeşidi için ilgili rengi temsil eder. Tüm şişeler aynı hizaya getirildiğinde, bu şarabı doğuran bölge olan Portekiz'in kuzeyindeki manzaraların şekillerini oluşturur.