Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sosyal Medya Dijital Yemek Tarifleri

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sosyal Medya Dijital Yemek Tarifleri Unilever Food Solutions, yerleşik Şef Heidi Heckmann'ı (Bölgesel Müşteri Şefi, Cape Town) Robertsons Spice Serisini kullanarak 11 benzersiz Baharat Karışımı tarifi yaratması için görevlendirdi. "Yolculuğumuz, Sizin Keşfiniz" kampanyasının bir parçası olarak fikir, eğlenceli bir Facebook kampanyası için bu malzemeleri kullanarak benzersiz görseller ve tasarımlar yaratmaktı. Her hafta Şef Heidi'nin benzersiz Baharat Karışımları, medya açısından zengin Facebook Kanvas Gönderileri olarak yayınlandı. Bu tariflerin her biri, UFS.com web sitesinde iPad ile indirilebilir.

Sanat Enstalasyon Tasarımı

Kasane no Irome - Piling up Colors

Sanat Enstalasyon Tasarımı Japon Dansından bir yerleştirme tasarımı. Japonlar, kutsal şeyleri ifade etmek için eski zamanlardan beri renkleri biriktiriyorlar. Ayrıca kağıdın kare silüetlerle istiflenmesi kutsal derinliği temsil eden bir şey olarak kullanılmıştır. Nakamura Kazunobu, motif olarak kare şeklinde "yığılmış" bir şekilde çeşitli renklere geçerek atmosferi değiştiren bir mekan tasarladı. Dansçıların üzerinde merkezlenen havada uçuşan paneller, sahne alanı üzerinden gökyüzünü kaplayarak, boşluktan geçen ışığın paneller olmadan görülemeyen görünümünü tasvir ediyor.

Kekler Için Hediye Paketleme

Marais

Kekler Için Hediye Paketleme Pastalar için hediye paketleme (finansçı). Resim 15 pasta boyutundaki kutuyu (İki oktav) göstermektedir. Genellikle, hediye kutuları tüm kekleri düzgün bir şekilde sıralar. Ancak, ayrı ayrı paketlenmiş kek kutuları farklıdır. Yalnızca tek bir tasarıma odaklanarak maliyetleri düşürdüler ve altı yüzeyi de kullanarak her tür klavyeyi yeniden oluşturabildiler. Bu tasarımı kullanarak, küçük klavyelerden tam 88 tuşlu kuyruklu piyanolara ve hatta daha büyük klavyelere kadar herhangi bir klavye boyutu oluşturabilirler. Örneğin, 13 tuşluk bir oktav için 8 kek kullanırlar. Ve 88 tuşlu bir kuyruklu piyano, 52 keklik bir hediye kutusu olur.

Marka Kimliği

SioZEN

Marka Kimliği Siozen, uzay yüzeylerinizi, ellerinizi ve havanızı benzersiz bir şekilde güçlü bir mikrobiyal / toksik kirlilik savunma sistemine dönüştüren yeni bir devrim niteliğindeki yüksek seviye hijyen sistemini sunar. Modern inşaat yöntemleri bize daha iyi enerji verimliliği ve konforu sağlamak için harikadır, ancak bunun bir bedeli vardır. Daha sıkı ve hava akımından arındırılmış binalar, sayısız kirletici oluşumuna katkıda bulunur. Binanın havalandırma sistemi uygun şekilde tasarlanmış ve bakımı iyi yapılmış olsa bile, iç mekan kirliliği ciddi bir sorun olmaya devam etmektedir. Yeni yaklaşımlara ihtiyaç vardır.

Ambalaj

The Fruits Toilet Paper

Ambalaj Japonya'daki birçok şirket ve mağaza, takdirlerini göstermek için müşterilere yeni bir hediye olarak bir rulo tuvalet kağıdı veriyor. Meyve Tuvalet Kağıdı, bu tür durumlar için mükemmel olan sevimli stili ile müşterileri şaşırtmak için tasarlanmıştır. Kivi, Çilek, Karpuz ve Portakal arasından seçim yapabileceğiniz 4 tasarım vardır. Ürünün tasarımının ve piyasaya sürülmesinin duyurulmasından bu yana, 19 ülkede 23 şehirde TV istasyonları, dergiler ve web siteleri dahil 50'den fazla medya kuruluşunda tanıtıldı.

Tırmanma Kulesi

Wisdom Path

Tırmanma Kulesi Çalışmayan su kulesinin yeniden tırmanma duvarı haline gelmesi için Atölye yönetimi tarafından karar verildi. Çevresindeki en yüksek nokta olmak, Atölye'nin dışında gayet iyi görülebilir. Senezh Gölü, Atölye bölgesi ve etrafındaki çam ormanının doğal manzarasına sahiptir. Eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, gözlem noktası olan kulenin en tepesine tören tırmanışına katılırlar. Kule etrafındaki sarmal hareket, deneyim kazanma sürecinin bir sembolüdür. Ve en yüksek nokta, sonunda bilgelik taşına dönüşen yaşam deneyiminin bir sembolüdür.