Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Halk Sanatı

Flow With The Sprit Of Water

Halk Sanatı Çoğunlukla topluluk ortamları, çevrede görünür ve görünmez kaosa neden olan, sakinlerinin kişiler arası ve kişisel uyumsuzlukları nedeniyle kirlenir. Bu bozukluğun bilinçsiz etkisi, sakinlerin huzursuzluğa geri dönmesidir. Bu alışılmış ve döngüsel ajitasyon bedeni, zihni ve ruhu etkiler. Heykeller, keyifli ve huzurlu sonuçlara odaklanarak bir mekanın pozitif "chi" sini yönlendirir, tımar eder, arındırır ve güçlendirir. Çevrelerinde ince bir değişim ile halk, iç ve dış gerçeklikleri arasında bir denge kurmaya yönlendirilir.

Marka Tasarımı

Queen

Marka Tasarımı Genişletilmiş tasarım, kraliçe ve satranç tahtası konseptine dayanmaktadır. Siyah ve altın rengi iki renk ile tasarım, yüksek sınıf duygusunu iletmek ve görsel imajı yeniden şekillendirmektir. Ürünün kendisinde kullanılan metal ve altın hatların yanı sıra, sahnenin unsuru satrancın savaş izlenimini uyandırmak için inşa ediliyor ve savaşın dumanını ve ışığını yaratmak için sahne ışıklarının koordinasyonunu kullanıyoruz.

Heykel

Atgbeyond

Heykel Xi'an, Büyük İpek Yolu'nun başlangıç noktasında yer almaktadır. Sanatın yaratıcı araştırma sürecinde, Xi'an W otel markasının modern doğasını, Xi'an'ın özel tarihini ve kültürünü ve Tang Hanedanlığı'nın harika sanat hikayelerini birleştiriyorlar. Pop, grafiti sanatı ile birleştiğinde, derin bir etki yaratan W otelin sanatsal ifadesi haline geldi.

Yong Bir Liman Markalaşması

Hak Hi Kong

Yong Bir Liman Markalaşması Teklif, Yong-An Balıkçı Limanı için CI sistemini yeniden inşa etmek için üç konsept kullanıyor. İlki, Hakka topluluğunun kültürel özelliklerinden çıkarılan belirli görsel malzemelerle oluşturulan yeni bir logo. Bir sonraki adım, eğlence deneyiminin yeniden araştırılması, ardından turistleri limana yönlendirmek için onları temsil eden iki maskot karakteri yaratın ve yeni cazibe merkezlerinde görünmelerine izin verin. Son olarak, içeride dokuz yer planlamak, eğlence aktiviteleri ve lezzetli mutfaklarla çevrelemek.

Sergi Tasarımı

Tape Art

Sergi Tasarımı 2019'da çizgiler, renk parçaları ve flüoresandan oluşan görsel bir parti Taipei'yi ateşledi. FunDesign.tv ve Tape That Collective tarafından düzenlenen Tape That Art Sergisiydi. Sıra dışı fikir ve tekniklere sahip çeşitli projeler, 8 bant sanatı enstalasyonunda sunuldu ve sanatçıların geçmişte yaptıkları çalışmaların videolarıyla birlikte 40'ın üzerinde bant resmi sergilendi. Etkinliği sürükleyici bir sanat ortamı haline getirmek için parlak sesler ve ışık eklediler ve uyguladıkları malzemeler arasında kumaş bantlar, kanal bantları, kağıt bantlar, ambalaj masalları, plastik bantlar ve folyolar yer aldı.

Enstalasyon Sanatı

Inorganic Mineral

Enstalasyon Sanatı Bir mimar olarak doğaya ve deneyime yönelik derin duygulardan ilham alan Lee Chi, benzersiz botanik sanat enstalasyonlarının yaratılmasına odaklanıyor. Sanatın doğası üzerine düşünerek ve yaratıcı teknikler araştırarak Lee, yaşam olaylarını resmileştirilmiş sanat eserlerine dönüştürür. Bu serinin teması, malzemelerin doğasını ve malzemelerin estetik sistem ve yeni bir bakış açısıyla nasıl yeniden inşa edilebileceğini araştırmaktır. Lee ayrıca bitkilerin ve diğer yapay malzemelerin yeniden tanımlanmasının ve yeniden yapılandırılmasının doğal peyzajın insanlar üzerinde duygusal bir etkisi olabileceğine inanıyor.