Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Dondurma

Sister's

Dondurma Bu Ambalaj, Sisters Ice Cream Company için tasarlanmıştır. Tasarım ekibi her dondurmanın tadından gelen mutlu renkler şeklinde bu ürünün üreticilerini anımsatan üç bayanı kullanmaya çalıştı. Tasarımın her çeşidinde, karakterin saçı olarak dondurmanın şekli kullanılarak, ilginç ve yeni bir dondurma ambalajı görüntüsü ortaya koyuyor. Bu tasarım yeni haliyle rakipleri arasında büyük ilgi gördü ve satışları yüksek oldu. Tasarım, özgün ve yaratıcı ambalajlar oluşturmaya çalışır.

Şişe

Herbal Drink

Şişe Kavramlarının temeli duygusal bir unsurdur. Geliştirilen adlandırma ve tasarım konsepti, müşterinin duygu ve duygularına yöneliktir, kişiyi ihtiyaç duyulan rafın hemen yanında durdurma ve diğer birçok markanın arasından seçmesini sağlama amacına hizmet eder. Paketleri, çiçek şeklini andıran beyaz porselen şişe üzerine doğrudan basılan renkli desenler, plan özlerinin etkilerini ifade ediyor. Doğal ürün imajını görsel olarak vurgular.

Şarap Kutusu

Essenzza

Şarap Kutusu Şarabın tasarımı, menşe ülkesi ve şehir büyük ilgi gördü. Minyatür ve geleneksel resimlerde ara. Değerli motifler, hedefe ulaşmak için bunun geleneksel lüks şarap şişesi tasarımının çok etkili olduğu anlamına geldiğini ortaya çıkardı. Tasarımda kullanılan motif, arabesk, İran Vernikli resminden alınan bu motifler. Tasarım, özgün ve yaratıcı tasarımlar oluşturmaya çalışır ve içsel bir anlam taşıyan tasarım yaratmaya ve önemli bir mesaj taşımaya çalışır.

Meyve Suyu Paketleme

Pure

Meyve Suyu Paketleme Pure Juice konseptinin temeli duygusal bir unsurdur. Geliştirilen adlandırma ve tasarım konsepti, müşterinin duygu ve duygularına yöneliktir, kişiyi ihtiyaç duyulan rafın hemen yanında durdurma ve diğer birçok markanın arasından seçmesini sağlama amacına hizmet eder. Ambalaj, meyve şeklini andıran bir cam şişeye doğrudan basılan renkli desenler olan meyve özlerinin etkilerini ifade etmektedir. Doğal ürünlerin imajını görsel olarak vurgular.

Sanat Enstalasyonu

Pretty Little Things

Sanat Enstalasyonu Pretty Little Things, tıbbi araştırma dünyasını ve mikroskop altında görülen karmaşık görüntüleri keşfediyor ve bunları canlı bir fluro renk paletinin patlamaları aracılığıyla modern soyut desenlerle yeniden yorumluyor. 250 metreden uzun, 40'tan fazla ayrı sanat eseri ile araştırmanın güzelliğini halkın gözüne sunan büyük ölçekli bir enstalasyondur.

Yerleştirme

The Reflection Room

Yerleştirme Çin Kültüründe iyi talihi simgeleyen kırmızı renginden ilham alan The Reflection Room, sonsuz bir alan yaratmak için tamamen kırmızı aynalardan yaratılmış mekansal bir deneyim. İçeride tipografi, izleyiciyi Çin Yeni Yılının ana değerlerinden her birine bağlama rolünü oynuyor ve insanları geçen yıl ve önümüzdeki yıl hakkında düşünmeye teşvik ediyor.