Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Markalaşma

1869 Principe Real

Markalaşma 1869 Principe Real, Lizbon'un en gözde yeri olan Principe Real'de bulunan bir Oda ve Kahvaltı tesisidir. Madonna bu mahalleden yeni bir ev satın aldı. Bu oda ve kahvaltı tesisi, 1869 tarihli eski bir sarayda yer alır ve eski cazibeyi çağdaş iç mekanlarla harmanlayarak lüks bir görünüm ve his verir. Bu markalaşmanın, bu benzersiz konaklamanın felsefesini yansıtmak için bu değerleri logosuna ve marka uygulamalarına dahil etmesi gerekiyordu. Bu, klasik bir yazı tipini harmanlayan, eski kapı numaralarını hatırlatan, modern tipografi ve L of Real'deki stilize edilmiş bir yatak simgesinin bir detayı ile sonuçlanır.

Bavyera Birası Ambalaj Tasarımı

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bavyera Birası Ambalaj Tasarımı Orta çağda, yerel bira fabrikaları, biralarını Nürnberg kalesinin altındaki 600 yıldan fazla eski kaya mahzenlerinde yaşlandırır. Bu tarihi onurlandıran "AEcht Nuernberger Kellerbier" ambalajı, geçmişe otantik bir bakış atıyor. Bira etiketi, kayalar üzerinde oturan kalenin bir el çizimini ve mahzende eski tip yazı tipleriyle çerçevelenmiş ahşap bir fıçı gösterir. Şirketin "St. Mauritius" ticari markasını taşıyan mühür etiketi ve bakır renkli taç mantarı, işçiliği ve güveni yansıtıyor.

Güzellik Salonu Markalaşması

Silk Royalty

Güzellik Salonu Markalaşması Markalaşma sürecinin amacı, makyaj ve cilt bakımındaki küresel trendlere bir bakış ve uyum sağlama hissi vererek markayı üst sınıf kategorisine yerleştirmektir. İçte ve dışta zarif, müşterilere yenilenmiş kişisel bakıma geri çekilmek için lüks bir kaçamak sunuyor. Deneyimin tüketicilere başarıyla iletilmesi tasarım sürecine dahil edildi. Bu nedenle, kadınlığı, görsel unsurları, zengin renkleri ve dokuları daha fazla güven ve rahatlık katmak için ince detaylara dikkat ederek ifade eden Alharir Salon geliştirildi.

Mesajlaşma Koltuğu

Kepler 186f

Mesajlaşma Koltuğu Kepler-186f koltuğunun yapısal temeli, meşe ağacından oyulmuş elemanların pirinç manşonlar yardımıyla tutturulduğu çelik telden lehimlenmiş bir ızgaradır. Çeşitli armatür kullanım seçenekleri, ahşap oyma ve kuyumcu unsurları ile uyum içinde birleşiyor. Bu sanat nesnesi, farklı estetik ilkelerin birleştirildiği bir deneyi temsil ediyor. Kaba ve zarif formların birleştiği "Barbar veya Yeni Barok" olarak tanımlanabilir. Doğaçlamanın bir sonucu olarak, Kepler çok katmanlı hale geldi, alt metinler ve yeni ayrıntılarla çevrildi.

Sanat Takdiri

The Kala Foundation

Sanat Takdiri Hint resimleri için uzun zamandır küresel bir pazar var, ancak Hint sanatına ilgi ABD'de gecikti. Hint Halk Resimlerinin farklı stilleri hakkında farkındalık yaratmak için Kala Vakfı, resimleri sergilemek ve onları uluslararası bir pazar için daha erişilebilir kılmak için yeni bir platform olarak kuruldu. Vakıf, bir web sitesi, mobil uygulama, editoryal kitaplar içeren sergi ve bu boşluğu doldurmaya ve bu resimleri daha geniş bir izleyici kitlesine bağlamaya yardımcı olan ürünlerden oluşuyor.

Kavramsal Sergi

Muse

Kavramsal Sergi Muse, müziği deneyimlemenin farklı yollarını sağlayan üç yerleştirme deneyimi aracılığıyla insanın müzikal algısını inceleyen deneysel bir tasarım projesidir. Birincisi, termo-aktif malzeme kullanılarak tamamen sansasyoneldir ve ikincisi, müzikal uzamsallığın kodu çözülmüş algısını gösterir. Sonuncusu, müzik notasyonu ve görsel formlar arasındaki bir çeviridir. İnsanlar enstalasyonlarla etkileşime girmeye ve müziği kendi algılarıyla görsel olarak keşfetmeye teşvik ediliyor. Ana mesaj, tasarımcıların algının onları pratikte nasıl etkilediğinin farkında olmaları gerektiğidir.