Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Reklam Kampanyası

Feira do Alvarinho

Reklam Kampanyası Feira do Alvarinho, Portekiz'in Moncao kentinde düzenlenen yıllık bir şarap partisidir. Olayı anlatmak için eski ve kurgusal bir krallık yaratıldı. Moncao, Alvarinho şarabının beşiği olarak bilinmesi nedeniyle kendi adı ve medeniyetiyle, Moncao'nun gerçek tarihinde, yerlerinde, ikonik insanlarında ve efsanelerinde ilham aldığı için, Alvarinho Krallığı, bu şekilde belirlenmiştir. Bu projenin en büyük zorluğu, bölgenin gerçek hikayesini karakter tasarımına taşımaktı.

Görsel Kimlik Tasarımı

ODTU Sanat 20

Görsel Kimlik Tasarımı Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen bir sanat festivali olan ODTÜ Sanat'ın 20. yılı için talep, festivalin sonraki 20 yılını vurgulamak için görsel bir dil inşa etmekti. İstenildiği üzere festivalin 20. yılı, açılışı yapılacak kapalı bir sanat eseri gibi yaklaşılarak vurgulandı. 2 ve 0 sayılarını oluşturan aynı renkli katmanların gölgeleri bir 3D illüzyon yarattı. Bu yanılsama rahatlama hissi verir ve sayılar arka planda erimiş gibi görünür. Canlı renk seçimi, dalgalı 20'nin huzuruyla ince bir kontrast oluşturur.

Viski Malbec Ahşabı

La Orden del Libertador

Viski Malbec Ahşabı Ürünün ismine atıfta bulunan farklı unsurları birleştirmeye çalışan tasarım, önerdiği mesajı pekiştiriyor. Heyecan verici ve ilgi çekici bir görüntü iletir. Kanatlarını sergileyen meydan okuyan bir kondorun resmi, simetrik ve müstehcen madalya ile birleşen özgürlük duygusunu ifade eder, tasarıma şiir getiren hayali bir manzara ile bir arka plan resmine eklenen, istenen mesajı iletmek için ideal bir kombinasyon oluşturur. Ölçülü bir renk paleti, ona ayrıcalıklı özellikler verir ve tipografik kullanım, geleneksel ve tarihi bir ürüne gönderme yapar.

Kenevir Infüzyon Hapları

Secret Tarts

Kenevir Infüzyon Hapları Gizli Tarps ambalajı, eski okul notları hissi ile modernize edilmiş retro / vintage stilde yapılır, böylece usta bir eczacı dokunma beklentisi müşteriyi ilk bakışta ve daha sonra ana tasarım öğelerinin ayrıntılı gözlemini kodlarken tutar. ana pazarlama noktasını aktaran bütünsel bir yapı: Bu ürün, eczacı profesyonel bir şirket tarafından geliştirilmiştir ve içinde el yapımı eczacı gizli tarifi içerir.

Mobil Uygulama

Akbank Mobile

Mobil Uygulama Akbank Mobil uygulamasının yeni tasarımı, sosyal, akıllı, geleceğe dönük ve ödüllendirici bankacılık deneyimi açısından yeni bir bakış açısı sunuyor. Ana sayfadaki kişiselleştirilmiş alan tasarımı ile kullanıcılar, finansal yaşamlarını kolaylaştırmak için akıllı içgörüler görüntüleyebilir. Ayrıca, bu yeni tasarım yaklaşımıyla, geleneksel bankacılık işlemleri, iletişim küçük resim görselleri, basitleştirilmiş eylem akışları ve konseptlerle kullanıcıların dilini konuşur.

Kamusal Heykel

Bubble Forest

Kamusal Heykel Bubble Forest, aside dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmış halka açık bir heykeldir. Heykelin güneş battığında muhteşem bir metamorfoza girmesini sağlayan programlanabilir RGB LED lambalarla aydınlatılır. Bitkilerin oksijen üretme kabiliyetinin bir yansıması olarak yaratıldı. Başlık ormanı, tek bir hava balonunu temsil eden küresel yapılar şeklinde kronlarla biten 18 çelik gövdeden / gövdeden oluşur. Kabarcık Ormanı, karasal bitki örtüsünün yanı sıra göllerin, denizlerin ve okyanusların dibinden bilinenleri ifade eder.