Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Eğitim ve Alıştırma Aleti

Corporate Mandala

Eğitim ve Alıştırma Aleti Corporate mandala yepyeni bir eğitim ve alıştırma aletidir. Eski mandala prensibi ile kurum kimliğinin yenilikçi ve benzersiz bir bütünleşmesi olup, takım oyununu ve iş performansını arttırmak için tasarlanmıştır. Ayrıca şirketin kurumsal kimliğinin yeni bir unsurudur. Corporate mandala takımlar için grup etkinliği, müdürler için birey etkinliğidir. Belirli bir şirket için tasarlanmış olup, takım veya bireyler istedikleri rengi veya alanı seçerek serbestçe renklendirebilirler.

Tasarım Etkinlikleri Programı

Russian Design Pavilion

Tasarım Etkinlikleri Programı Rus tasarımcıları ve markalarını yurtdışında tanıtmayı amaçlayan sergiler, tasarım yarışmaları, çalıştaylar, eğitim tasarım danışmanlığı ve yayın projeleri. Faaliyetlerimiz, Rusça konuşan tasarımcıları bilgi ve becerilerini uluslararası projeler aracılığıyla mükemmelleştirmeye teşvik ediyor ve tasarım topluluğundaki rollerini, ürünlerini nasıl tanıtabileceklerini ve rekabetçi hale getirebileceklerini ve gerçek yenilikler yaratmalarını anlamalarına yardımcı oluyor.

Taşınabilir Ultrasonik Kusur Dedektörü

Prisma

Taşınabilir Ultrasonik Kusur Dedektörü Prisma, en zorlu ortamlarda invazif olmayan malzeme testleri için tasarlanmıştır. Gelişmiş gerçek zamanlı görüntüleme ve 3D tarama içeren ilk dedektördür, kusur yorumlamasını çok daha kolay hale getirir ve teknisyen süresini yerinde azaltır. Neredeyse tahrip edilemez bir muhafaza ve benzersiz çoklu inceleme modları ile Prisma, petrol boru hatlarından havacılık bileşenlerine kadar tüm test uygulamalarını kapsayabilir. Entegre veri kaydına ve otomatik PDF rapor oluşturma özelliğine sahip ilk dedektördür. Kablosuz ve Ethernet bağlantısı, ünitenin kolayca yükseltilmesini veya teşhis edilmesini sağlar.

Laboratuvar Su Arıtma Sistemi

Purelab Chorus

Laboratuvar Su Arıtma Sistemi Purelab Korosu, bireysel laboratuvar ihtiyaçlarına ve alana uyacak şekilde tasarlanmış ilk modüler su arıtma sistemidir. Ölçeklenebilir, esnek, özelleştirilmiş bir çözüm sunarak her türlü saf su sunar. Modüler elemanlar laboratuvarın her tarafına dağıtılabilir veya benzersiz bir kule formatında birbirine bağlanabilir ve sistemin ayak izini en aza indirir. Dokunsal kontroller son derece kontrol edilebilir dağıtım akış hızları sunarken, bir ışık halesi Koro'nun durumunu gösterir. Yeni teknoloji, Chorus'u mevcut en gelişmiş sistem haline getirerek çevresel etkileri ve işletme maliyetlerini azaltır.

Saat Fuarı Tanıtım Alanı

Salon de TE

Saat Fuarı Tanıtım Alanı Ziyaretçiler Salon de TE bünyesindeki 145 uluslararası saat markasını keşfetmeden önce, 1900 m2'lik bir giriş alanı tasarımı gerekiyordu. Ziyaretçinin lüks yaşam tarzı ve romantizm hayal gücünü yakalamak için ana konsept olarak bir “Deluxe Tren Yolculuğu” geliştirildi. Dramatizasyon yaratmak için resepsiyon salonu, hikaye anlatımı görselleri yayan gerçek boyutlu tren vagonu pencereleriyle iç salonun akşam treni platform sahnesinin yan yana getirildiği bir gündüz istasyonu temasına dönüştürüldü. Son olarak, çeşitli markalı vitrinlere açılan bir sahneye sahip çok işlevli bir arena açılır.

Turistik Cazibe

In love with the wind

Turistik Cazibe Kale Rüzgara aşık, Strandza dağının kalbindeki Ravadinovo köyü yakınlarında 10 dönümlük arazi içinde yer alan 20. yüzyıldan kalma bir konuttur. Dünyaca ünlü koleksiyonları, çarpıcı mimariyi ve ilham verici aile hikayelerini ziyaret edin ve keyfini çıkarın. Cennet gibi bahçelerin arasında dinlenin, ormanlık alanda ve göl kenarında yürüyüşlerin tadını çıkarın ve masalların ruhunu hissedin.