Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ayarlanabilir Masa Lambası

Poise

Ayarlanabilir Masa Lambası Studio'dan Robert Dabi tarafından tasarlanan bir masa lambası olan Poise'ın akrobatik görünümü, statik ve dinamik ve büyük veya küçük duruş arasında geçiş yapıyor. Aydınlatılmış halkası ile onu tutan kol arasındaki orana bağlı olarak, daireye kesişen veya teğet bir çizgi oluşur. Daha yüksek bir rafa yerleştirildiğinde, halka raftan sarkabilir; veya halkayı eğerek çevredeki bir duvara dokunabilir. Bu ayarlanabilirliğin amacı, sahibini yaratıcı bir şekilde dahil etmek ve çevresindeki diğer nesnelerle orantılı olarak ışık kaynağıyla oynamaktır.

Proje Adı : Poise, Tasarımcıların adı : Dabi Robert, Müşterinin adı : unform.

Poise Ayarlanabilir Masa Lambası

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.