Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sinema

Wuhan Pixel Box Cinema

Sinema “Piksel” görüntünün temel elemanıdır. Tasarımcı bu tasarımın temasını yaratmak için hareket ve piksel ilişkisini araştırmaktadır. Sinemanın değişik alanlarında “Piksel” uygulanmıştır. Bilet gişesinin bulunduğu büyük hol 6000 adet paslanmaz çelik plakadan oluşan bir sarmal duvarı barındırmaktadır. Afiş duvarından çıkan büyük kare şeritler sinemanın göz alıcı ismini takdim etmektedir. Sinemanın içindeki herkes uyumlu “Piksel” elemanlarının yarattığı dijital dünyanın müthiş atmosferini keyif alarak yaşamaktadır.

Proje Adı : Wuhan Pixel Box Cinema, Tasarımcıların adı : Ajax Law, Müşterinin adı : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Sinema

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.