Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Cafe

Hunters Roots

Cafe Modern, temiz bir estetik için bir briefe yanıt olarak, soyut formda kullanılan ahşap meyve kasalarından ilham alan bir iç mekan oluşturuldu. Kasalar boşlukları doldurarak sürükleyici, neredeyse mağara benzeri heykelsi bir form yaratıyor, ancak yine de basit ve düz geometrik şekillerden üretilmiş. Sonuç, temiz ve kontrollü bir uzaysal deneyimdir. Akıllı tasarım, pratik armatürleri dekoratif özelliklere dönüştürerek sınırlı alanı en üst düzeye çıkarır. Işıklar, dolaplar ve raflar tasarım konseptine ve heykelsi görselliğe katkıda bulunur.

Kristal Işık Heykeli

Grain and Fire Portal

Kristal Işık Heykeli Ahşap ve kuvars kristalinden oluşan bu organik ışık heykelinde, eski Tik ağacından elde edilen sürdürülebilir kaynaklı ahşap kullanılmaktadır. Onlarca yıldır güneş, rüzgar ve yağmurla yıpranmış olan ahşap daha sonra elle şekillendirilir, zımparalanır, yakılır ve LED aydınlatmayı tutmak ve doğal bir difüzör olarak kuvars kristallerini kullanmak için bir kapta bitirilir. Her heykelde% 100 doğal, değiştirilmemiş kuvars kristalleri kullanılmıştır ve yaklaşık 280 milyon yıllıktır. Koruma ve zıt renk için ateş kullanma Shou Sugi Ban yöntemi dahil olmak üzere çeşitli ahşap kaplama teknikleri kullanılmaktadır.

Aydınlatma

Capsule

Aydınlatma Lambanın şekli Kapsül, modern dünyada çok yaygın olan kapsüllerin şeklini tekrarlar: ilaçlar, mimari yapılar, uzay gemileri, termoslar, tüpler, on yıllardır soyundan gelenlere mesajlar ileten zaman kapsülleri. İki tip olabilir: standart ve uzun. Lambalar, farklı şeffaflık derecelerine sahip çeşitli renklerde mevcuttur. Naylon iplerle bağlama, lambaya el yapımı bir etki katar. Evrensel biçimi, üretim ve seri üretimin basitliğini belirlemekti. Lambanın üretim sürecinde tasarruf edilmesi ana avantajıdır.

Pavyon

ResoNet Sinan Mansions

Pavyon ResoNet Pavilion, Çin Yeni Yılı 2017 kutlamaları için Şangay'daki Sinan Konakları tarafından görevlendirildi. Geçici bir pavyon ve iç yüzeye eklenmiş etkileşimli bir LED ışık "rezonetinden" oluşur. Bir LED ağı tarafından algılanan halkın ve çevreleyen unsurların etkileşimi yoluyla doğal ortamda bulunan rezonans frekanslarını görselleştirmek için Low-Fi tekniklerini kullanır. Pavilion, titreşim uyaranlarına yanıt olarak kamusal alanı aydınlatır. Ziyaretçilerin Bahar Şenliği dileklerini yapmak için gelebilmeleri dışında performans sahnesi olarak da kullanılabilir.

Servis Ofisi

Miyajima Insurance

Servis Ofisi Projenin konsepti, ortamdan yararlanarak "ofis ile şehir arasında bağlantı kurmak" şeklindedir. Site, şehri gören yerde yer almaktadır. Bunu başarmak için giriş kapısından ofis alanının sonuna kadar uzanan tünel şeklindeki alan benimsenmiştir. Tavan ahşabı çizgisi ve ışıkların ve klima armatürlerinin yerleştirildiği siyah boşluk şehrin yönünü vurguluyor.

Koltuk

Lollipop

Koltuk Lollipop koltuk, alışılmadık şekiller ve modaya uygun renklerin birleşimidir. Siluetleri ve renk unsurları uzaktan şeker gibi görünmek zorundaydı, ancak aynı zamanda koltuk farklı tarzların iç mekanlarına sığmalıdır. Kolçakların temelini oluşturan chupa-chups şekli ile sırt ve oturma yeri klasik şekerler şeklinde yapılmıştır. Lollipop koltuk, cesur kararları ve modayı seven ancak işlevsellik ve rahatlıktan vazgeçmek istemeyenler için yaratılmıştır.