Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Takvim

Calendar 2014 “Farm”

Takvim Çiftlik kağıt zanaat kitinin montajı kolaydır. Tutkal veya makas gerekmez. Aynı işarete sahip parçaları bir araya getirerek monte edin. Her hayvan iki aylık bir takvim olacaktır. Kaliteli tasarımlar, alanı değiştirme ve kullanıcılarının zihinlerini dönüştürme gücüne sahiptir. Görme, tutma ve kullanma rahatlığı sunarlar. Hafiflik ve alanı zenginleştiren bir sürpriz unsuru ile doludurlar. Orijinal ürünlerimiz Tasarımla Yaşam konsepti kullanılarak tasarlanmıştır.

Proje Adı : Calendar 2014 “Farm”, Tasarımcıların adı : Katsumi Tamura, Müşterinin adı : good morning inc..

Calendar 2014 “Farm” Takvim

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.