Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Meşrubat Ambalajı

Coca-Cola Tet 2014

Meşrubat Ambalajı Milyonlarca Tết dileklerini ülke geneline yayan bir dizi Coca-Cola kutusu yaratmak. Bu istekleri oluşturmak için Coca-cola'nın Tết sembolünü (Swallow Bird) kullandık. Her kutu için yüzlerce elle çizilmiş kırlangıç hazırlandı ve birlikte bir dizi anlamlı Vietnamca dilek oluşturan özel bir senaryo etrafında dikkatlice düzenlendi. "An", Barış anlamına gelir. "Tài" Başarı demektir, "Lộc" Refah demektir. Bu kelimeler tatil boyunca yaygın olarak değiştirilir ve geleneksel olarak T decorationst süslemelerini süsler.

Proje Adı : Coca-Cola Tet 2014, Tasarımcıların adı : Rice Creative, Müşterinin adı : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Meşrubat Ambalajı

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.